reklama
kasiadz
Fanka BB :)
ja po wieściach od was też zaczęłam się zastanawiać czy na kolejnej wizycie (17.08) poznam płeć? poprzednio było to ok 16 tc
Cortina
a ja zaczynam rozwazac "niespodzianke" z jednej strony bym chciala dowiedziec sie przy porodzie z drugiej nie lubie ciuchow unisex
wiec ciezki wybor
przy coreczce dowiedzialam sie w 12 tc, uslyszlam wtedy "na 80% dziewczynka" w 20 tc zostalo potwierdzone
wiec ciezki wybor
przy coreczce dowiedzialam sie w 12 tc, uslyszlam wtedy "na 80% dziewczynka" w 20 tc zostalo potwierdzone
cortina ja pomimo tego, ze 3 lekarzy potwierdzało chłopaka to kupiłam tylko jednego niebieskiego pajaca, a reszta uniwersalna - pomyłki sie zdarzają poza tym różu nie lubię jakoś bardzo więc dziewczyna i tak by było uniwersalnie ubierana hehe
poli &&& i czekamy na dobre wiadomości
poli &&& i czekamy na dobre wiadomości
poli0105
Dziewczynki, noo pomyłki się zdarzają Kumpelki przyjaciólka urodziła miesiąc temu chłopaczka, mimo, iż całą ciążę gin zapewniał, że to na 100 % dziewczynka hehe. Babeczka jest załamana, wszytko nakupowała w różu- nawet wózek
aga221122
mama Jurandzika :))
pogratulować wiedzy lekarzowi :-)Dziewczynki, noo pomyłki się zdarzają Kumpelki przyjaciólka urodziła miesiąc temu chłopaczka, mimo, iż całą ciążę gin zapewniał, że to na 100 % dziewczynka hehe. Babeczka jest załamana, wszytko nakupowała w różu- nawet wózek
reklama
LadyDo
super, że już wieszbyłam na badaniu!
a więc tak: do gabinetu weszłam cała trzesąca się, ale wszystko dobrze wyszło na usg. wyniki papa za tydzień. Mam nadzieję, ze będą ok, nie chcę robić tej punkcji.
Miś ma 6,6 cm, termin porodu na 8 lutego.
Dobrze widzicie- to Miś
To była największa niespodzianka - Miś jak zobaczył tatę, to tak siusiaka postawił, że raczej pepowina to nie była
jestem taka rozdygotana i podniecona! Miałam nie mówić nic na razie w rodzinie- ale nie wytrzymałam i mama juz wie. Jutro drudzy rodzice przyjadą, więc tez pewnie wyklepiemy
nasze się nie ujawniło ...