reklama
ja jutro mam o 11 wizytę w szpitalu-trzymajcie kciuki, żebym im tam zaczęła rodzić jadę z torbą i walizką jakby co, będą czekać w samochodzie
Powodzenia :-)
no dobra moja lekarz mówiła, że po 10 dniach od terminu wywołują, a wcześniej to jedynie jak coś jest nie tak, więc nie strasz, bo ja mam nadzieję, że wszystko się samo rozkręci
Mi się wydaje,że Ona wyraziła na to zgodę. Sama pewnie miała nadzieję,że pójdzie dzięki temu szybciej...
Helloł!
Udało mi się w końcu sprawdzić wynik na GBS - Streptococcusa nie wychodowano. Cieszę się niezmiernie Teraz tylko trzeba pilnować, żeby mi się wynik nie zdezaktualizował
Kasiulec. Powodzenia!
Udało mi się w końcu sprawdzić wynik na GBS - Streptococcusa nie wychodowano. Cieszę się niezmiernie Teraz tylko trzeba pilnować, żeby mi się wynik nie zdezaktualizował
Kasiulec. Powodzenia!
Ostatnia edycja:
Hehe, oj widzę, że się dzieje dzieje Ja w pt miałam lekarza i ponoć szyjka skróciła się o połowe i tworzą mi się świetne warunki do porodu, chociaż ja mam wrażenie, że nic tam się nie dzieje A wczoraj miałam usg i Staś wyszedł młodszy o tydzień i termin z wczorajszych pomiarów na 22.02 A waży pi razy drzwi 3080 No, zobaczymy, kiedy wybierze się na ten świat, hehehe
W każdym razie ja pewnie będę jedną z ostatnich
W każdym razie ja pewnie będę jedną z ostatnich
no to spiesz się, biegaj, bo w sumie szanse na spotkanie mamy :-) po terminie to już badanie konkretniej wygląda, skoro mam je mieć co 2 dni to może faktycznie one sprawią, że kiedyś urodzę, córa skacze w brzuchu, więc chyba aż tak ciasno to tam nie ma, w końcu przytyło się te 19kg (najważniejsze, że zmieszczę się w 20)
paol1nka
Fanka BB :)
Kasiulec no kiedyś pewnie faktycznie urodzisz
U mnie GBS ujemny!!! Ufff!
U mnie GBS ujemny!!! Ufff!
reklama
sylwia_m18
Fanka BB :)
My też po wizycie. Oliwier waży ok 2950g rośnie prawidłowo. Lekarz powiedział że dobrze by było żebym w ciągu 2 tygodni urodziła. Łożysko jest już dojrzałe. Miałam też stymulacje szyjki, jak to bolało ale efekty czułam przez całą noc.
Żelazo jest już w normie ale mam mało płytek krwi, musiałam iść dzisiaj na pobieranie z ręcznym liczeniem płytek, jak wynik będzie gorszy to czeka mnie leżenie na oddziale
Żelazo jest już w normie ale mam mało płytek krwi, musiałam iść dzisiaj na pobieranie z ręcznym liczeniem płytek, jak wynik będzie gorszy to czeka mnie leżenie na oddziale