reklama
domikcw
Fanka BB :)
gratuluje Wam udanych wizyt i współczuje tych paciorkowców ciekawe co mnie wyjdzie.
ja po KTG ok. mala ruchliwa. serducho ok. skurczy nie widac. no a mnie dalej podwozie boli tak okresowo się czuje. w szpitalu lekarka z położna stwierdziły, ze brzusio nisko i finał niedługo...ciekawe...juz nie jedna to słyszała. pytały sie czy zostaje z nimi. to mówie, że na porodówce mogę, tylko po męża skocze, ale na patologie ciązy nie idę oooo nie tak wiec dali mi spokój do środy
ja po KTG ok. mala ruchliwa. serducho ok. skurczy nie widac. no a mnie dalej podwozie boli tak okresowo się czuje. w szpitalu lekarka z położna stwierdziły, ze brzusio nisko i finał niedługo...ciekawe...juz nie jedna to słyszała. pytały sie czy zostaje z nimi. to mówie, że na porodówce mogę, tylko po męża skocze, ale na patologie ciązy nie idę oooo nie tak wiec dali mi spokój do środy
poli0105
Mój to w ogóle zadomowił się na całegoW pon zaczynam 40 tydzień a tu nic
paol1nka
agisan- ja też czekam na wyniki, ale... dopiero od wczoraj. Mają być na wtorek, no zobaczymy...
poli0105
ja jutro mam o 11 wizytę w szpitalu-trzymajcie kciuki, żebym im tam zaczęła rodzić jadę z torbą i walizką jakby co, będą czekać w samochodzie
3 mam kciuki!!!!!!
reklama
ja jutro mam o 11 wizytę w szpitalu-trzymajcie kciuki, żebym im tam zaczęła rodzić jadę z torbą i walizką jakby co, będą czekać w samochodzie
Kochana! to ty może od razu zarejestruj mnie tam,co? co by mnie przyjęli bez gadania ;-)
Ja mam złe wspomnienia bo moja siostra cioteczna rodziła w Zośce 15 marca 2012 i pojechała do nich w terminie na ktg. Podali jej oksy bo może coś ruszy i dziecku się tak nie spodobało,że wylądowała na cc ja bym zdecydowanie chciała tego uniknąć...