reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U lekarza

patik najlepsze jest to, że wszystkie poprzednie zdjęcia z USG mam jak młody twarzyczką w naszą stronę wpatrzony a jak przyszła możliwość zrobić wypaśne 4D to się odwrócił, a jeszcze przed wejściem do gabinetu wiercił się niesamowicie... :D:D stwierdził, że zrobi nam niespodziankę swoją piękną buźką i zobaczymy dopiero jak się urodzi, ale grunt, że zdrowy i miarowy jak na ten tydzień ciąży :)

reklama
Melduje się po wizycie. Mały waży 2900g czyli wiecej od mojego pierwszego synka jak się rodził w 37t +3 miał 2770g. Rozwarcie na 2cm. Gin kazał mi w sobotę przyjechać do szpitala rodzić, no chyba że urodzę wcześniej. Tylko przeraża mnie fakt że miałabym rodzić w Poznaniu bo mój gin jest z Poznania i dyżuruje na Polnej a ja mam do Poznania 110km. Cały czas nastawiałam się że bede rodzić w Ostrowie. W każdym razie jeśli cos się zacznie dziać wcześniej to pojadę do Ostrowa a jak nie to w sobotę do Poznania i wtedy już napewno urodzę.

My tez po wizycie.
Standardowo: ciśnienie, waga, wziernik i badanie na"macanta" na usg tylko luknęliśmy na serduszko ale i tak muszę w piątek zrobić usg ze względu na te przepływy przez tętnice.
Próbki na paciorkowca pobrane i jeszcze jedna ostatnia wizyta za 3 tyg. Tak jak u klowee ;-) to będzie skończony 38tc.
Aha! Szyjka długa,zamknięta więc ja się na podium nie pcham :-D

Gratuluje wizyt, dobrych wieści i fiknięć głową w dół :-)

ja na pewno będę mieć jeszcze dwie wizyty...kolejna 31 styczeń to będzie skończony 37 tc i następna wizyta w okolicy połowy lutego (jeśli dotrwam ;))

reklama
Do góry