reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

reklama
Aleksp- syrop z cebuli, jak dla mnie rewelacja nie tylko w czasie ciazy. Mozemy tez brac rutinoscorbin, no i paracetamol na zbicie ewentualnej goraczki.
Szybkiego powrotu do zdrowka!

i ja byłam dzisiaj na wizycie, ale taka krótka tylko po zwolnienie w sumie, mam nie robić żadnych badań, posiewu nie pobiera bo miałam w szpitalu i nic ciekawego nie wyhodowali, tak więc nic konkretnego, ostatnia wizytacja za 3 tyg.

Meldujemy się po wizycie :happy2:
Pierwsze i najważniejsze, to to że mała się obróciła :-):tak: teraz mi się zapiera nogami o żebra a głową wciska w pęcherz. Niby ma jeszcze miejsce na fikanie, ale mam nadzieję, że nie będzie już fisiować i tak zostanie do rozwiązania :happy2:
Z pomiarów wynika, że waży coś ok 2,5 kg, i że jest starsza, więc termin się przesunął na 20 lutego (ale ja na to biorę poprawkę).
Kolejna wizyta za 3 tygodnie :-)

też melduje się po wizycie. Młody waży 2650 g (termin z USG na 18 lutego) wszystko dobrze, nie ma nic do zarzucenia lekarz oprócz tego, że szyjka skrócona i mówi, że dzieciaczek może się wcześniej urodzić niż to planowane. Pobrał posiew i wybadał na USG, ale zla jestem na syna mojego bo się obrócił dupskiem do świata i nie udało się go porządnie oglądnąć a lekarz kupił sobie super wypaśne USG 4D i mialabym super zdjęcie buziolka...ehhh może 31 stycznia (następna wizyta) uda się go podpatrzeć i pamiątka będzie :)

reklama
Do góry