reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U lekarza

reklama
Aleksp- syrop z cebuli, jak dla mnie rewelacja nie tylko w czasie ciazy. Mozemy tez brac rutinoscorbin, no i paracetamol na zbicie ewentualnej goraczki.
Szybkiego powrotu do zdrowka!

i ja byłam dzisiaj na wizycie, ale taka krótka tylko po zwolnienie w sumie, mam nie robić żadnych badań, posiewu nie pobiera bo miałam w szpitalu i nic ciekawego nie wyhodowali, tak więc nic konkretnego, ostatnia wizytacja za 3 tyg.

Meldujemy się po wizycie :happy2:
Pierwsze i najważniejsze, to to że mała się obróciła :-):tak: teraz mi się zapiera nogami o żebra a głową wciska w pęcherz. Niby ma jeszcze miejsce na fikanie, ale mam nadzieję, że nie będzie już fisiować i tak zostanie do rozwiązania :happy2:
Z pomiarów wynika, że waży coś ok 2,5 kg, i że jest starsza, więc termin się przesunął na 20 lutego (ale ja na to biorę poprawkę).
Kolejna wizyta za 3 tygodnie :-)

też melduje się po wizycie. Młody waży 2650 g (termin z USG na 18 lutego) wszystko dobrze, nie ma nic do zarzucenia lekarz oprócz tego, że szyjka skrócona i mówi, że dzieciaczek może się wcześniej urodzić niż to planowane. Pobrał posiew i wybadał na USG, ale zla jestem na syna mojego bo się obrócił dupskiem do świata i nie udało się go porządnie oglądnąć a lekarz kupił sobie super wypaśne USG 4D i mialabym super zdjęcie buziolka...ehhh może 31 stycznia (następna wizyta) uda się go podpatrzeć i pamiątka będzie :)

reklama
Do góry