reklama
poli0105
Fanka BB :)
moj gin robił mi 3 razy, a dodatkowo u innych lekarzy bylam na 2 usg. Masz rację, że usg szkodzi, ale chcialabym wiedzieć że synek dobrze przybierapoli ale z tego co mi się wydaje to Ty i tak miałaś często robione usg w tej ciąży. Nie ma co dzieciaka męczyć za każdym razem
martuszka5
moj klocek wazy 3200.
jutro konczę 36 tydzień.
jutro konczę 36 tydzień.
poli a kiedy miałaś ostatnie robione? tak naprawdę to dzieci teraz tak różnie rosna,że te pomiary to nie są do końca adekwatne. Zresztą moja siostra miała robione usg przed cc i mała miała być 1900g a urodziła się 2300g...
ja to już byłam nastawiona, że do końca ciąży nie będę mieć żadnego usg, więc jak w poniedziałek zrobili mi na 2 innych sprzętach to byłam w szoku, ale chociaż się dowiedziałam ile mała waży i jakoś mnie to uspokoiło, że nawet jakby się teraz urodziła to byłoby ok
Blekinge
A ja wam zazdroszcze z tym usg. Ja mialam jedno standardowe (w 17 tygodniu) a na drugie 4d sama sie zapisalam w 26 tygodniu i zaplacilam za nie 800zl.... I wtedy dowiedzialam sie jaka plec, ile wazy etc.
Teraz nie mam pojecia, tylko mi brzuch mierza i sprawdzaja tetno i to wsio. Taka fajna Szwecja
Teraz nie mam pojecia, tylko mi brzuch mierza i sprawdzaja tetno i to wsio. Taka fajna Szwecja
A ja wam zazdroszcze z tym usg. Ja mialam jedno standardowe (w 17 tygodniu) a na drugie 4d sama sie zapisalam w 26 tygodniu i zaplacilam za nie 800zl.... I wtedy dowiedzialam sie jaka plec, ile wazy etc.
Trzeba było faktycznie przylecieć w odwiedziny. Ja miałam usg na każdej wizycie-pierwsze 5t5d nie wytrzymałabym gdybym miała nie oglądać małego przynajmniej raz w miesiącu, podziwiam.
reklama