reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

reklama
poli a kiedy miałaś ostatnie robione? tak naprawdę to dzieci teraz tak różnie rosna,że te pomiary to nie są do końca adekwatne. Zresztą moja siostra miała robione usg przed cc i mała miała być 1900g a urodziła się 2300g...

ja to już byłam nastawiona, że do końca ciąży nie będę mieć żadnego usg, więc jak w poniedziałek zrobili mi na 2 innych sprzętach to byłam w szoku, ale chociaż się dowiedziałam ile mała waży i jakoś mnie to uspokoiło, że nawet jakby się teraz urodziła to byłoby ok

A ja wam zazdroszcze z tym usg. Ja mialam jedno standardowe (w 17 tygodniu) a na drugie 4d sama sie zapisalam w 26 tygodniu i zaplacilam za nie 800zl.... I wtedy dowiedzialam sie jaka plec, ile wazy etc.

Teraz nie mam pojecia, tylko mi brzuch mierza i sprawdzaja tetno i to wsio. Taka fajna Szwecja:dry:

A ja wam zazdroszcze z tym usg. Ja mialam jedno standardowe (w 17 tygodniu) a na drugie 4d sama sie zapisalam w 26 tygodniu i zaplacilam za nie 800zl.... I wtedy dowiedzialam sie jaka plec, ile wazy etc.

Teraz nie mam pojecia, tylko mi brzuch mierza i sprawdzaja tetno i to wsio. Taka fajna Szwecja:dry:

Trzeba było faktycznie przylecieć w odwiedziny. Ja miałam usg na każdej wizycie-pierwsze 5t5d :tak: nie wytrzymałabym gdybym miała nie oglądać małego przynajmniej raz w miesiącu, podziwiam.

reklama
Do góry