reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

reklama
Madziku ja leżałam pupa w górze na 2 poduszkach wtedy macica się troszkę powiększa i ma maluszek wiecej miejsca na fikniecie i tak 2 godz przed tv plus głaskanie brzuszka od główki w dół brzucha by wskazać droge do wyjścia

Madziku tutaj masz zestaw ćwiczeń- dziewczyna na wątku starania po straconej ciąży ćwiczyła i mała ładnie jej się odwróciła, nawet później niż przed 34tc. Trzymam kciuki &&

Madziku tutaj masz zestaw ćwiczeń- dziewczyna na wątku starania po straconej ciąży ćwiczyła i mała ładnie jej się odwróciła, nawet później niż przed 34tc. Trzymam kciuki &&

ale gdzie ten zestaw ćwiczeń ??:-p jakiś link czy coś dasz ?:-D:-D

nawet nie wiecie jaka to radość po takim czasie dowiedzieć się czy chłopak czy dziewczynka :wink: ale położyłam się i mówię, że chciałabym poznać płeć, a lekarz do mnie, że mało prawdopodone bo leży pupą do dołu i już załamałam się, ale pojeździł i pokazuje tu udo, tu drugie, a tu siusiak jak byk :-)

do tej pory cały czas myślałam, że jest główkowo, bo tak był ostatnio na USG a tu proszę, czkawkę czuję na samym dole, więc chyba czka nogami :-D

Ostatnia edycja:
gratulueje udanych wizyt i następnego chlopaczka w gronie lutowych dzieciaczkó:)

my po wizycie wczorajszej baaardzo zadowoleni. miałam usg bo pani doktor martwiła się czy maleństwo przybiera na wadze no i czy te wymiary się polepszyły.
tak wiec szystkie wymiary są na 33 tydzień nie ma odchyleń:) maleńka ruszyła i wazy 2 kg. jesteśmy bardzo zadwoleni:) serducho bije mocno. bedzie dobrze:)

reklama
Do góry