reklama
Błękitna_Orchidea
Fanka BB :)
Madziku - może maluszek jeszcze fiknie główką do dołu
Kiedyś wiem, że praktykowano porody pośladkowe SN.. ale czy teraz jeszcze to robią..
Syneczka gratuluję oczywiście.
I gratuluję wszystkim udanych wizyt
Kiedyś wiem, że praktykowano porody pośladkowe SN.. ale czy teraz jeszcze to robią..
Syneczka gratuluję oczywiście.
I gratuluję wszystkim udanych wizyt
Ania1973G
Madziku ja leżałam pupa w górze na 2 poduszkach wtedy macica się troszkę powiększa i ma maluszek wiecej miejsca na fikniecie i tak 2 godz przed tv plus głaskanie brzuszka od główki w dół brzucha by wskazać droge do wyjścia
Zanetka_22
Madziku super że w końcu dowiedziałaś się jaka płeć:-) Nie martw się mały jeszcze fiknie
Madziku tutaj masz zestaw ćwiczeń- dziewczyna na wątku starania po straconej ciąży ćwiczyła i mała ładnie jej się odwróciła, nawet później niż przed 34tc. Trzymam kciuki &&
ale gdzie ten zestaw ćwiczeń ?? jakiś link czy coś dasz ?
nawet nie wiecie jaka to radość po takim czasie dowiedzieć się czy chłopak czy dziewczynka ale położyłam się i mówię, że chciałabym poznać płeć, a lekarz do mnie, że mało prawdopodone bo leży pupą do dołu i już załamałam się, ale pojeździł i pokazuje tu udo, tu drugie, a tu siusiak jak byk :-)
do tej pory cały czas myślałam, że jest główkowo, bo tak był ostatnio na USG a tu proszę, czkawkę czuję na samym dole, więc chyba czka nogami
Ostatnia edycja:
domikcw
gratulueje udanych wizyt i następnego chlopaczka w gronie lutowych dzieciaczkó
my po wizycie wczorajszej baaardzo zadowoleni. miałam usg bo pani doktor martwiła się czy maleństwo przybiera na wadze no i czy te wymiary się polepszyły.
tak wiec szystkie wymiary są na 33 tydzień nie ma odchyleń maleńka ruszyła i wazy 2 kg. jesteśmy bardzo zadwoleni serducho bije mocno. bedzie dobrze
my po wizycie wczorajszej baaardzo zadowoleni. miałam usg bo pani doktor martwiła się czy maleństwo przybiera na wadze no i czy te wymiary się polepszyły.
tak wiec szystkie wymiary są na 33 tydzień nie ma odchyleń maleńka ruszyła i wazy 2 kg. jesteśmy bardzo zadwoleni serducho bije mocno. bedzie dobrze
reklama
poli0105
A ja nie wiem ile Leoś ważyi pewnie dowiem sie po porodzie dopiero