reklama
a te zalecenia odnośnie odpoczynku i zakazu sprzątania to powinni ginkowie na piśmie wydawać
ja mam na piśmie to napisane, w zaleceniach z izby przyjęć:-)
Ja się dzisiaj po wizycie tylko zryczałam.
Badania na fotelu nie było, ciśnienie za wysokie i teraz muszę cały czas mierzyć w domu
Miało być dokładne usg, mieliśmy mierzyć małego a okazało się,że sprawdziła tylko serduszko, powiedziała,że nadal chłopak i że z głową w dole. Sama poczułam,że się przekręcił dzisiaj w nocy(po tym kopniaku w żebra). Przełączyła na sekundę na 3D, chciała Nam pokazać buzie ale nie dało rady bo mały się wiercił.
W sumie wyszło na to,że miałam wizytę tylko po zwolnienie.
A usg szczegółowego w 28-32 tyg nie mam. W dodatku następna wizyta 14 stycznia i ch**! Nic nie powiedziała o żadnym usg.
Ostatnie usg gdzie mały był mierzony było w 20tc4d i ważył wtedy 308 gram. Nawet nie wiem czy dobrze rośnie!
Żadnych badań nie mam do zrobienia! Nic!
Badania na fotelu nie było, ciśnienie za wysokie i teraz muszę cały czas mierzyć w domu
Miało być dokładne usg, mieliśmy mierzyć małego a okazało się,że sprawdziła tylko serduszko, powiedziała,że nadal chłopak i że z głową w dole. Sama poczułam,że się przekręcił dzisiaj w nocy(po tym kopniaku w żebra). Przełączyła na sekundę na 3D, chciała Nam pokazać buzie ale nie dało rady bo mały się wiercił.
A usg szczegółowego w 28-32 tyg nie mam. W dodatku następna wizyta 14 stycznia i ch**! Nic nie powiedziała o żadnym usg.
Ostatnie usg gdzie mały był mierzony było w 20tc4d i ważył wtedy 308 gram. Nawet nie wiem czy dobrze rośnie!
patik80
Fanka BB :)
Ja się dzisiaj po wizycie tylko zryczałam.
Dlaczego Ty się nie upomniałaś o te usg??? ja bym wprost zapytała, co z tymi pomiarami i jak duży jest synek? Podstawowe badania to w sumie możesz sama zrobić dla spokoju ducha... fajnie, że mały się obrócił...nie wściekaj się tak bardzo, bo ciśnienie pójdzie w górę
sylwia_m18
Fanka BB :)
Na_cik to ładnie sobie twoja lekarka liczy za wizytę ja płacę 130zł z usg
Gratuluję udanych wizyt!
Gratuluję udanych wizyt!
Na Cik nie stresuj się bo to na ciśnienie źle wpłynie!! Ważne, że z synusiem oki!!
swoją drogą fakt za wizytę to mega ściąga ta Twoja!! moja 150 dostaje i wszystko w cenie już, tylko jak robi badania typu wymazy to wiadomo dodatkowo ściąga!
swoją drogą fakt za wizytę to mega ściąga ta Twoja!! moja 150 dostaje i wszystko w cenie już, tylko jak robi badania typu wymazy to wiadomo dodatkowo ściąga!
reklama
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt, my idziemy jutro i tradycyjnie będzie mierzenie i ważenie bąbla. Ciekawe jak tam ta moja szyjka przez ostatni tydzień. Mam nadzieję, że nie jest gorzej bo obawiam się że będzie mnie chciała położyć na oddział.