reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U lekarza

reklama
eve i ja dołączam się do gratulacji:-) może Jakuby tak mają - mój brat Kubuś przy urodzeniu miał 60cm długości teraz mierzy 203 cm:tak:

Na dzisiejszym usg, wszystko wyszło w porządku, Maluszek rośnie i nie jest już Maluszkiem, tylko kolejnym lutowym Gigantem z wagą 2170:szok::szok:, teraz już wiem czemu tak ostatnio mocno się wypina i kopie, po prostu chłopakowi ciasno już się robi.

Eve, Lorena! Mamuśki, aleście sobie chłopów wyhodowały, że hej!! No to ja nie wiem, chyba musicie robić zapasy tłuszczyku, żeby te wielkoludy wykarmić jak już się pojawią na świecie, bo w przeciwnym wypadku matki wyssają do cna ;))))

reklama
U mnie była ta połozna zrobiła echo serca, cisnieni i wogóle dane osobowe, przyjedzie do czwartku potem, z jednej strony to dobrze przynajmniej sie bede mogła wypytac troche ;) bo tak to nie mam kogo, a matki i bratowe to albo straszą albo bo za ich czasów ...

Do góry