reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U lekarza

No my już po badaniu :-) Dzidziolek ruchliwy i wstydliwy, znowu tak do końca nie dowiedzieliśmy się kto tam mieszka, tylko przypuszczenie, że dziewuszka, ale z kupnem sukienek pani doktor kazała się wstrzymać :tak:
Wielkość odpowiada 22 tygodniowi a waży 430g :-)

Fotki niestety żadnej nie dostaliśmy, ale może jak za tydzień pójdziemy na połówkowe to będzie co oglądać :-)

Na następną wizytę do zrobienia podstawowe wyniki i glukoza (75g):baffled: mam nadzieję, że przetrwam.

reklama
gnidka ogromnie się cieszę, że wszysko z Waszym Antosiem w porządku:-)
marta super że wyniki glukozy tym razem prawidłowe:-)
smoniczka to się dzidzia uparła nie ma co:-D najważniejsze że zdrowo rośnie, pewnie jeszcze się ujawni przed narodzinami;-)

MARTA uff....całe szczescie, że glukoza wyszła dobrze:)
SMONICZKA gratuluje małego zdrowego wstydzioszka:) dobrze ze wszystko ok.

no i my po połówkowym. niestety zdjęcia nie mam bo pani doktor wpiela je do swoich dokumentów:wściekła/y:
dzidziuś jest słodki! waży 470g i wszystko jest na swoim jejscu. serducho prawidłowo bije:) no i nadal dziewczynka wiec nie grozi mi wywalanie sukieneczek:) a no i mam łożysko na przedniej ścianie wiec muszę uwazac. przed następna wizytą glukoza 50g....

Ostatnia edycja:
Marta gratuluję udanej wizyty i super wyników glukozy (ja na swoją wciąż nie mogę się doczłapać;/)

Smoniczka super, że wszystko z malutką dobrze:))

Domikcw też gratuluję udanej wizytki:)) i prawie pół kilkgrama szczęścia:))

trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki:))

ha!
Oczywiście również gratuluje udanych wizyt :tak:
Przy okazji przypomniałyście mi o glukozie i badaniach! Cholera! Całkiem zapomniałam. Teraz to żarłam normalnie słodkie, chyba,że dzisiaj odpuszczę i jutro spróbuję. Bo wyniki muszę mieć przed 5 czyli poniedziałkiem a w środę jedziemy do teściów i jest święto. Zostaje mi jutro, poniedziałek i wtorek w tym kiedyś muszę odebrać te badania.
Skleroza nie boli :sorry:

reklama
Do góry