Ja staram się jeść rozsądnie i nie objadać się. Chyba mi to na złe wychodzi bo nie mogę wyjść z anemii a kg i tak teraz szybciej przybywają i brzucholek rośnie na potęgę. Od jutra zaczynam jeść normalnie i z tej okazji jadę do mamusi na upragnione gołąbki mniammmmm:-)
reklama
jagoooodka
Fanka BB :)
Kolejny tydzień i kolejne pół kg.
Początek 26 tyg. - 4,5kg na plusie
Początek 26 tyg. - 4,5kg na plusie
Anek29
Fanka BB :)
Jogobelka-ciezko mi .... to fakt tym bardziej ze mieszkam na 4 pietrze bez windy, wiec sie nadreptam, ale nie chce ograniczac jedzenia, bo nie objadam sie za bardzoNawet wczesniej potrafilam wiecej wmucic:-) Przytulam tyle ale o dziwo w spodnie sprzed ciazy wchodze, tyle ze na brzuszku sie nie zapne No i mam cala nowa kolekcje stanikow;-)
Sama jestem w szoku ze to juz 20kg A moze waga jest popsuta
Sama jestem w szoku ze to juz 20kg A moze waga jest popsuta
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
antek - nie łam sie! ja w pierwszej ciąży przytyłam 25 kg - to też był niezły wynik
a przez 4 miesiące wcale sie nie odchudzając zrzuciłam 35 kg! młody ze mnie wszystko wyssał... po samym porodzie schudłam tylko 6 kg
teraz 24t2d - waze 75,5 kg = 8,5 kg na plusie ... musze zainwestowac w jabłka to utrzymam troche wagę...
a przez 4 miesiące wcale sie nie odchudzając zrzuciłam 35 kg! młody ze mnie wszystko wyssał... po samym porodzie schudłam tylko 6 kg
teraz 24t2d - waze 75,5 kg = 8,5 kg na plusie ... musze zainwestowac w jabłka to utrzymam troche wagę...
beata26
szczęśliwa mamusia :)
hej dziewczyny, a ja 31 tydz 152cm, waga przed ciążą 57 i teraz 7,5kg (waga wieczorna po całym dniu jedzenia i picia ) ale myślę ze ważyłabym znacznie wiecej gdyby nie fakt ze mam cukrzycę ciążową i muszę byc na diecie.
Ja mam doła z moją wagą!Przed ciążą ważyłam 56kg,teraz jestem w 25tygodniu i już ważę72kg-przybrałam 16kg-SZOK Jestem niską osobą i nieciekawie to wygląda,jestem ciekawa ile jeszcze przybiore na wadze i czy pózniej to zgubie.:-(
reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
dzieciaki najważniejsze
nad wagą będziemy płakać po porodzie
nad wagą będziemy płakać po porodzie