reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

Ja staram się jeść rozsądnie i nie objadać się. Chyba mi to na złe wychodzi bo nie mogę wyjść z anemii a kg i tak teraz szybciej przybywają i brzucholek rośnie na potęgę. Od jutra zaczynam jeść normalnie i z tej okazji jadę do mamusi na upragnione gołąbki mniammmmm:-)

reklama
Jogobelka-ciezko mi .... to fakt tym bardziej ze mieszkam na 4 pietrze bez windy, wiec sie nadreptam, ale nie chce ograniczac jedzenia, bo nie objadam sie za bardzo:tak:Nawet wczesniej potrafilam wiecej wmucic:-) Przytulam tyle ale o dziwo w spodnie sprzed ciazy wchodze:confused:, tyle ze na brzuszku sie nie zapne No i mam cala nowa kolekcje stanikow;-)
Sama jestem w szoku ze to juz 20kg:baffled: A moze waga jest popsuta:confused:

antek - nie łam sie! ja w pierwszej ciąży przytyłam 25 kg - to też był niezły wynik ;)

a przez 4 miesiące wcale sie nie odchudzając zrzuciłam 35 kg! :tak: młody ze mnie wszystko wyssał... po samym porodzie schudłam tylko 6 kg

teraz 24t2d - waze 75,5 kg = 8,5 kg na plusie ... musze zainwestowac w jabłka to utrzymam troche wagę...

hej dziewczyny, a ja 31 tydz 152cm, waga przed ciążą 57 i teraz 7,5kg (waga wieczorna po całym dniu jedzenia i picia :-D) ale myślę ze ważyłabym znacznie wiecej gdyby nie fakt ze mam cukrzycę ciążową i muszę byc na diecie.

jagoooodka to powiem Ci,że tyjesz książkowo! :) Gin mi mówił, że od 6 msc to 0,5kg na tydzień to jest właśnie taka norma :)

Ja mam doła z moją wagą!:wściekła/y:Przed ciążą ważyłam 56kg,teraz jestem w 25tygodniu i już ważę72kg-przybrałam 16kg-SZOK:szok: Jestem niską osobą i nieciekawie to wygląda,jestem ciekawa ile jeszcze przybiore na wadze i czy pózniej to zgubie.:-(

reklama
Do góry