reklama
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
dzieciaki najważniejsze
nad wagą będziemy płakać po porodzie
:-)
Anek29
Fanka BB :)
Dla wszystkich, które się martwią swoją wagą- zajrzyjcie na wątek majowy o zrzucaniu wagi po ciąży Można się podbudować na duchu... mi pomogło ;-)
Naprawde sie podbudowalam:-);-) warto przejrzec
DOODA
wrześniowa mama :)
U mnie 13 kg na plusie
eli88
ja na razie 12... szacuję że 5kg to woda w moich nogach, które od 2 tyg przybierają monstrualnych kształtów przynajmniej z tego co zauważyłam to te 5 kg przybrałam odkąd powiększają się moje łydki i kostki.. a już wcześniej coś tam się w nich działo pociesza mnie fakt, że to tylko woda.. mniej mnie pociesza fakt, ze jeszcze 2 takie tygodnie i nie stanę na stopę bo już mam małe deformacje...
kari_26
wrześniowa mama 2009
A ja siem dzis wkurzyłam troszku jakie niektóre baby są złośliwe, takie niby komplementy prawią że aż się odechciewa jakby same nigdy w ciąży nie były spotkałam dziś taka pseudo znajomą przypadkowo a ona o matko ale przytyłaś, a jaki masz wielki brzuch...aż mi się głupio zrobiłostartowałam z wagą 55kg na a wyglądałam podobno na znacznie mniej taką mam raczej drobną budowę nio a dziś (koniec 24 tyg) mam 7 kg na plusie nio i tak szczerze wcale nie czuje się jak jakieś monstrum wręcz przeciwnie mężunio też twierdzi że troszku więcej tu i ówdzie bardzo mi pasuje)nio a takie baby to bym normalnie zastrzeliła przecież to normalne że kobietkom rosna brzuchy w ciąży!!!Dziewczyny jak sobie radzicie z takimi komplementami????Bo mi to troszku humor popsuło...chyba za bardzo sie wszystkim przejmuję;(
jot79
ja mam +8- 23 tydzień skończony, a głupie komentarze należy puścić mimo uszu. Ja się nie spotkałam jeszcze z jakimś przytykami, ale fakt może byc to denerwujące
reklama
Ja bez przerwy słyszę "Jejku ale ty masz brzuch jak byś już miała rodzić" teściowa za każdym razem jak mnie widzi to "Oj bardzo ci urósł brzuch od ostatniego razu" i w kółko to samo a ja wszystkim odpowiadam "Mam taki brzuszek większy bo mój bobas nie ma M! tylko całą willę dla siebie "A ja siem dzis wkurzyłam troszku jakie niektóre baby są złośliwe, takie niby komplementy prawią że aż się odechciewa jakby same nigdy w ciąży nie były spotkałam dziś taka pseudo znajomą przypadkowo a ona o matko ale przytyłaś, a jaki masz wielki brzuch...aż mi się głupio zrobiłostartowałam z wagą 55kg na a wyglądałam podobno na znacznie mniej taką mam raczej drobną budowę nio a dziś (koniec 24 tyg) mam 7 kg na plusie nio i tak szczerze wcale nie czuje się jak jakieś monstrum wręcz przeciwnie mężunio też twierdzi że troszku więcej tu i ówdzie bardzo mi pasuje)nio a takie baby to bym normalnie zastrzeliła przecież to normalne że kobietkom rosna brzuchy w ciąży!!!Dziewczyny jak sobie radzicie z takimi komplementami????Bo mi to troszku humor popsuło...chyba za bardzo sie wszystkim przejmuję;(