reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

reklama
u mnie 28 tydzień 3 dzień3kgna plusie a jem sporo naserio nie wchodzi w grę żadne odchudzanie lub dieta

u mnie +12 kg w 32 tygodniu i cała waga to 71 kg- jak wy to robicie laseczki ,że niektóre z was przytyły 4 kg- tyle to mi przybyło w pierwszym trymestrze...a tak sobie obiecywałam

u mnie było tak... w dniu porodu wazyłam 92 kg... potem przez rok karmiłam alergika, czyli niewiele jeść mogłam i spadłam na 57 kg... później, gdy skończyłam karmic musiałam zaspokoic moje zachcianki alkoholowo-fastfoodowe i przez 3 m-ce przytyłam 10 kg - po czym zaszłam w ciaze... czyli startowałam teraz z wagą 67 kg... a dzis mam 78 :baffled:nie jestem szczesliwa z tego powodu, bo gdybym tyle nie przytyła w okresie miedzy karmieniem a zajsciem, to byłoby super... :sorry2:
najgorsze ze własnie nabrałam checi na słodkie...

ano
j anie zdążyłam schudnąć po porodzie a w czasie karmienia przytyłam 7 kilo...nie jedząc za dużo...i pilnując się dość...no ale ja żeby schudnąć to na diecie muszę być a wiadomo karmiąc to niespecjalnie się da głodować...
no nic...Ja ważę aktualnie......uwaga 94,5 kg...przy wzroście 172 cm
sama w szoku jestem i nikt nie chce uwierzyć że tyle ważę...:tak::tak::tak:..ale waga nie kłamie:no:

kochane... u mnie waga 3 cyfrowa :] ale nie przyznam się dokładnie bo wstydniś jak nie wiem czo :zawstydzona/y: ale przed ciążą była 2 cyfrowa... ale już wspominałam, że zaczynałam ze sporą nadważką... :-p trudno się mówi... i tak będzie dobrze! :-)

:) no będziemy się motywować po porodzie:-):-):tak::tak::tak: bo mnie już nosi...i normalnie tęsknię za swoją wagą sprzed ciąż tj..62 kilo...ale jeszcze ją osiągnę
A ja dopiero ostatnio się dowiedziałam że większości kobiet nie wracają kości po porodzie do stanu sprzed i mimo że się schudnie to bioderka już nie te same:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:....wszystko jestem wstanie znieść ale to że mi biodra zabrali...:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
no dobra...wolę mieć szersze biodra i dzieciaki... no ale czemu facetom coś nie zostaje,,no????? zwłaszcza że im tak bardzo nie zależy np..na szerokości bioder:-D:-D:-D
ech

reklama
To ja już nie powinnam się przyznawac ile ważę bo boję się za na porodówce będą się na mnie darły ze taka chuda jestem:-( ale co ja poradze ze z rodziny "patyczaków" pochodzę:-). 31 tydzień 12 kg na plusie waga obecna 54,5 kg ale pewnie jeszcze 5-6 przytyje:-p

Do góry