reklama
a-niutek a u mnie jest odwrotnie ( 29 tc i 12 kg na +) bo moja teściowa mi dogryza ze ona przytyła przez całą ciążę 7kg to ja przez te dwa miesiące pewnie jeszcze 6 przytyje i bedzie razem 19 kg
ostanio mi powiedziała ze ona z takim brzuchem jak ja mam teraz to ona szła już rodzic to jej powiedziałam ze bede lepsza bo bede miała większy ;-)
czy wszystkie teściowe muszą nam tak dokuczac?
ostanio mi powiedziała ze ona z takim brzuchem jak ja mam teraz to ona szła już rodzic to jej powiedziałam ze bede lepsza bo bede miała większy ;-)
czy wszystkie teściowe muszą nam tak dokuczac?
Taki już "urok" teściowych, ze muszą być wredne Mi zawsze dogryzała mama, że z trzech sióstr ja jestem najcięższa a teraz nie wie, co powiedzieć, bo siostra przytyła w ciąży 16 kg a ja na razie jakoś się trzymam. Za to według teściowej nie dbam o siebie, bo za mało ważę, bo powinnam jeść za dwóch:-) Zawsze będzie źle, ale się nie przejmuję, bo nieważne, ile się przytyje, potem można to zgubić a ponieważ całe życie się odchudzałam, więc się tego nie boję
henrietta5
Fanka BB :)
u mnie 11 kg na plusie- od ostatniej wizyty przed trzema tygodniami przybyło nam 0,5 kg czyli dokładnoe tyle o ile przytył mój maluch- ma już 1600 gram
O
onka
Gość
o eli jesteś!
Boże Tobie 2 m-ce a mi 3.... jeszcze to niby dzidzia w 2 m-ce podwaja swoją wagę.... to tylko sobie wyobrazić jak brzuszki będą nam rosły....
Boże Tobie 2 m-ce a mi 3.... jeszcze to niby dzidzia w 2 m-ce podwaja swoją wagę.... to tylko sobie wyobrazić jak brzuszki będą nam rosły....
enka75
mamuśka :)
no dziewczyny pocieszyłyście mnie. Jak tak czytam to wszystkie brzuszki są sporawe ja obecnie mam około 97-100 w lini pępka a na plusie 9 kg. Mam wrażenie że brzuch jest giiiiigantyczny a do tego jeszcze piersi 2 rozmiary z B na D (a czując po stanikach to zaraz do E dojdzie) Słuchajcie jak radzicie sobie z upałami, które w tym tygodniu będą masakryczne?
jagoooodka
enka75 u nas ciągle pada, więc na upały nie narzekam ;-) A jak się pojawiają to najzwyczajniej w świecie wykańczam się heheheh
No i waga - 31 tydzień dziś zaczynam i +7kg
No i waga - 31 tydzień dziś zaczynam i +7kg
margaret333
ojejjeje u mnie +10 kg, a chcialam mniej:--D
reklama
E
Elunia1609
Gość
ja jutro do lekarza i od razu wskakuje na wagę ... ale coś czuje że jest ciekawie hehe