reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

A mnie brakuje juz tylko 1 kg do 100kg.:wściekła/y:!stopy mam tak spuchnięte że nie wchodzę w żadne klapki normalnie balony ,kostek brak.Wyglądam jak Fiona Ogr!!!!:szok::baffled:

reklama
To ja już nie powinnam się przyznawac ile ważę bo boję się za na porodówce będą się na mnie darły ze taka chuda jestem:-( ale co ja poradze ze z rodziny "patyczaków" pochodzę:-). 31 tydzień 12 kg na plusie waga obecna 54,5 kg ale pewnie jeszcze 5-6 przytyje:-p
Syla, to ja 31 tydzień i mam 5kg na plusie. Znajoma niby dla żartu tylko nie uszczypliwie powiedziała że wyglądam jak dziecko z afryki - chuda i brzuch taki napuchnięty od braku białka. :angry: Ale cieszę się że dużo nie przytyłam. Łatwiej wrócę do formy, a przecież synek ma prawidłowe wymiary, wagę i ja wyniki mam dobre.
Niby czemu mają na ciebie krzyczeć skoro dziecko zdrowe? Taka uroda niektórych kobiet. :tak: Ja też pewnie max z 5kg przytyje i w sumie będzie 10-11kg

Alex..no dokładnie..urodzisz i brzuszek po miesiącu wklęsły będziesz mieć:-D:-D
taka uroda...:tak::tak::tak::tak:

mnie na szczęście raczej nie puchną stopy..no może ciut jak się zmęczę

jagooodka 7 kg to nie dużo a o ile dobrze pamiętam to martwiłas sie waga zeby za dużo nie przytyć
ja mam dzisiaj dokładnie 29 tydzien i 2 dni a na plusie 8 i 105 cm w pasie jak dla mnie super
dobrze sie czuje w tej ciąży, nie jak taka bańka jak z pierwszym synem:angry:
a tak wogóle w ciązy to mogłabym być zawsze to jest taki fajny stan super sie czuje

Ostatnia edycja:
kizi to pozazdroscic samopoczucia ;-):tak:
ja tez nie mam na co narzekac chociaz na plucie mam juz 13kg 30 tc, to nie wiem gdzie mam te kilogram bo nie czuje sie jakas utyta:sorry2:

zofcia no bo nie jesteś utyta! Ślicznie wyglądasz!
kizi racja... tylko pozazdrościć dobrego samopoczucia :-D chociaż przyznam, że też nie narzekam... :tak: a o przyrost wagi się martwiłam, bo startowałam z nadwagą :zawstydzona/y:
eli do końca bliżej niż dalej :tak: 18 to nie 30, mam koleżankę, która przy wzroście 1,60m przytyła 33kg. I powiem Ci, ze mimo tego bardzo szybko wróciła do formy. Więc Twoje kg to pikuś!:-D

reklama
pocieszam się tym, że i tak jak na moją tendencję do tycia.. 18 kg w 8 miesiącu to bajka... moja mama zakładała, że mogę dobić do 30... a raczej 12 kg w kilka tygodni graniczyłoby z cudem...

Do góry