reklama
Alex91
wrześniowa mama 2009
Syla, to ja 31 tydzień i mam 5kg na plusie. Znajoma niby dla żartu tylko nie uszczypliwie powiedziała że wyglądam jak dziecko z afryki - chuda i brzuch taki napuchnięty od braku białka. Ale cieszę się że dużo nie przytyłam. Łatwiej wrócę do formy, a przecież synek ma prawidłowe wymiary, wagę i ja wyniki mam dobre.To ja już nie powinnam się przyznawac ile ważę bo boję się za na porodówce będą się na mnie darły ze taka chuda jestem:-( ale co ja poradze ze z rodziny "patyczaków" pochodzę:-). 31 tydzień 12 kg na plusie waga obecna 54,5 kg ale pewnie jeszcze 5-6 przytyje
Niby czemu mają na ciebie krzyczeć skoro dziecko zdrowe? Taka uroda niektórych kobiet. Ja też pewnie max z 5kg przytyje i w sumie będzie 10-11kg
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Alex..no dokładnie..urodzisz i brzuszek po miesiącu wklęsły będziesz mieć
taka uroda...
mnie na szczęście raczej nie puchną stopy..no może ciut jak się zmęczę
taka uroda...
mnie na szczęście raczej nie puchną stopy..no może ciut jak się zmęczę
jagoooodka
Fanka BB :)
Dziś rozpoczynam 32 tydzień waga +7kg ;-)
kizi
jagooodka 7 kg to nie dużo a o ile dobrze pamiętam to martwiłas sie waga zeby za dużo nie przytyć
ja mam dzisiaj dokładnie 29 tydzien i 2 dni a na plusie 8 i 105 cm w pasie jak dla mnie super
dobrze sie czuje w tej ciąży, nie jak taka bańka jak z pierwszym synem
a tak wogóle w ciązy to mogłabym być zawsze to jest taki fajny stan super sie czuje
ja mam dzisiaj dokładnie 29 tydzien i 2 dni a na plusie 8 i 105 cm w pasie jak dla mnie super
dobrze sie czuje w tej ciąży, nie jak taka bańka jak z pierwszym synem
a tak wogóle w ciązy to mogłabym być zawsze to jest taki fajny stan super sie czuje
Ostatnia edycja:
jagoooodka
zofcia no bo nie jesteś utyta! Ślicznie wyglądasz!
kizi racja... tylko pozazdrościć dobrego samopoczucia chociaż przyznam, że też nie narzekam... a o przyrost wagi się martwiłam, bo startowałam z nadwagą
eli do końca bliżej niż dalej 18 to nie 30, mam koleżankę, która przy wzroście 1,60m przytyła 33kg. I powiem Ci, ze mimo tego bardzo szybko wróciła do formy. Więc Twoje kg to pikuś!
kizi racja... tylko pozazdrościć dobrego samopoczucia chociaż przyznam, że też nie narzekam... a o przyrost wagi się martwiłam, bo startowałam z nadwagą
eli do końca bliżej niż dalej 18 to nie 30, mam koleżankę, która przy wzroście 1,60m przytyła 33kg. I powiem Ci, ze mimo tego bardzo szybko wróciła do formy. Więc Twoje kg to pikuś!
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
a ile macie obwodu w brzuchu???
ja na wysokości pępka mam 117..
ja na wysokości pępka mam 117..
reklama