reklama
kasiunia123
Fanka BB :)
Ja to już prawie tyle przytyłam ile chciałam przez cala ciąże, tzn. jeszcze 2 kg mi brakuje. Na ostatniej wizycie 2 tyg. temu było 68kg, za 2 tyg. kolejna wizyta, pewnie już 70kg będzie a do końca jeszcze 2 miesiące. Mam nadzieje ze nie przekroczę 16kg W sumie przytyłam już 12kg.
Dzidzia przybiera już na wadze 200g tygodniowo, tydzień temu było 1710g wiec za 2 tygodnie będzie ok 2300g Mam nadzieje ze będą już mi tylko leciały kilogramy dzidziusia;-)
Dzidzia przybiera już na wadze 200g tygodniowo, tydzień temu było 1710g wiec za 2 tygodnie będzie ok 2300g Mam nadzieje ze będą już mi tylko leciały kilogramy dzidziusia;-)
jagoooodka
Olgha mój też tyle ma!!
miesiąc temu założyliśmy się, że chyba w 9 go dogonię.... A tu zonk bo na wysokości pępka już mam 103, a trochę pod nim 112!!!!!
Ale się jutro ucieszy!! ;-)
miesiąc temu założyliśmy się, że chyba w 9 go dogonię.... A tu zonk bo na wysokości pępka już mam 103, a trochę pod nim 112!!!!!
Ale się jutro ucieszy!! ;-)
Alex91
wrześniowa mama 2009
A ja wróciłam właśnie od gina i jestem w ciężkim szoku. Przez miesiąc nie przytyłam nic a nic. Waga stoi. Gin mnie się pyta kiedy w końcu przytyję a ja rozkładam ręce bo naprawdę jem normalnie! Broń boże sie nie odchdzam! Byłam wręcz pewna że z półtora kilo chociaż przytyłam bo w tym miesiącu sobie pofolgowałam i w mcdonaldzie byłam ze trzy razy, słodyczy sobie pojadałam, a tu nic.
30 tydzień a ja od począku ciąży wciąż 5kg na plusie. Ale z synkiem w pożądku slyszałam dziś jego serduszko. W czwartek jade na usg to zobaczymy jak u niego dokładnie.
30 tydzień a ja od począku ciąży wciąż 5kg na plusie. Ale z synkiem w pożądku slyszałam dziś jego serduszko. W czwartek jade na usg to zobaczymy jak u niego dokładnie.
jagoooodka
Alex nie martw się, jeśli zdrowo się odżywiasz i dzidziuś rośnie prawidłowo - po prostu masz taką naturę. Mam kuzynkę, która w pierwszej ciąży przytyła tylko 6kg! Wyniki miała dobre przez cały czas i synek zdrowy się urodził...
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
28t1d = wciąż 10 kg na plusie ;-) ale długo juz tej wagi nie utrzymam
a w brzuszku mam 102
30 skończonych tygodni - 11 kg na plusie...
od brzuszka miarke gdzies mi wcieło wiec sie nie zmierze
Ja od początku, tzn w sumie od czasu jak skończyłam 16 lat jestem "kobieca" a zawsze chciałam być raczej chudzielcem:-) Nawet moja kochana mamusia powiedziała, że z 3 sióstr tylko ja jestem gruba Na szczęście teraz za bardzo nie tyję, bo chyba bym się musiała kulać i w pracy by mi to trochę przeszkadzało Ale jeszcze ponad dwa miesiące i ciałka na pewno przybędzie. Zwłaszcza, że zaczęłam mieć ochotę na słodkie
reklama
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
dziewczyny ja spojrzałam w karte ciazy i przez ostatnie dwa miesiace ciazy z mikim przytyłam 6 kg ;-) łudze sie tylko ze teraz bedzie inaczej!