reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
ja nie biorę suszarki jak mi będzie potrzebna to M. przywiezie
Melisa ja też jej jeszcze nie pakuje bo ją używam cały czas, ale zrobiłam sobie taką listę co spakować jak już trzeba bedzie jechać do szpitala, żeby w tym stresie nie zapomnieć czegoś.
Mój M. będzie musiał dowieź torbę do małego i ewentualnie podkłady dla mnie jak braknie.
Mój M. będzie musiał dowieź torbę do małego i ewentualnie podkłady dla mnie jak braknie.
lajtway
Co do suszarki to zapytajcie same siebie kiedy będziecie mogły te włosy wysuszyć- jeśli mąż przyjdzie zająć się maluszkiem to ok. Bo na sali suszyć nie będziecie- przeszkadzałoby to innym maluszkom. A do łązienki maleństwa ze sobą też nie weźmiecie. Wiec ktoś musi z tym dzidziusiem najzwyczajniej w świecie zostać. My się z koleżanką z sali kąpałyśmy na zmianę. I jakoś głupio by mi było zostawiać ją z moim dzidziusiem na tyle czasu;-)
Wiec pozostaje małżowina
Ja tym razem nie biorę szlafroka- na tym oddziel jest tak zabójcza temperatura że i tak go nie używałam bo dosłownie się topiłam. No i ręczniki biorę małe a nie duże bo też mi przeszkadzał ten duży jak ciężko mi się było po porodzie schylić
Wiec pozostaje małżowina
Ja tym razem nie biorę szlafroka- na tym oddziel jest tak zabójcza temperatura że i tak go nie używałam bo dosłownie się topiłam. No i ręczniki biorę małe a nie duże bo też mi przeszkadzał ten duży jak ciężko mi się było po porodzie schylić
Dorotka_23
Ja muszę dorzucić kubek i sztućce, wodę w butelce z dzióbkiem, klapki pod prysznic i coś dla Tatusia...
Suszarki nie biorę.
A torby już mam 3 (małe)
1 -dla mnie na zaraz
2 -dla mnie na potem + dla dzidziusia
3 -rzeczy na wyjście dla maluszka - leży na foteliku (Mężuś weźmie jak po nas będzie jechał) muszę do niej jeszcze wrzucić prezent dla Szymonka od dzidziusia
Suszarki nie biorę.
A torby już mam 3 (małe)
1 -dla mnie na zaraz
2 -dla mnie na potem + dla dzidziusia
3 -rzeczy na wyjście dla maluszka - leży na foteliku (Mężuś weźmie jak po nas będzie jechał) muszę do niej jeszcze wrzucić prezent dla Szymonka od dzidziusia
Ostatnia edycja:
reklama
Ja co prawda torby nie mam jeszcze spakowanej, ale właśnie przypomniało mi się, że warto wziąć dla mężowskiego biały t-shirt.... Po pierwsze na salach porodowych jest gorąco, po drugie u nas w szpitalu chcą, by faceci byli w tych sztucznych, niby sterylnych fartuchach i położna powiedziała, że jeśli facet będzie miały czysty biały t-shirt to się nikt nie przyczepi, a kolorowa, bądź ciemna koszulka będzie raziła ich w oczy i będą kazali siedzieć w nieprzepuszczającym powietrza fartuchu....