reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

to kiedy spotkanie?

JESZCZE RAZ

• Wszystkich głosujących
    18
Miłoszek też w zeszłym roku sypiał w wózku ale był przecież bardzo malutki i nie interesowała go impreza czy spacer o 22.Teraz marne szanse żeby zasnął , chyba że po 2 godzinach marudzenia (ale nie wiem czy ja to przeżyje)
Nie wiadomo tez jaka będzie pogoda.
Ma być oczywiście dla nas przepiękna ! ;D

reklama
Ja mam! W pałacu mojego teścia ;) nie dało rady bez tego. Wypróbowana. Jedna nam pewnie starczy, tylko będą jaja z rozpoznawaniem, które bejbi płacze. ;D
Bruno w wózku przy ognisku za Chiny Ludowe nie zaśnie.
Magdabial - a nie dacie rady z Toja jakoś razem się zabrać?
Jakbyśmy do niedzieli zdecydowały, ile nas jest, to wtedy będzie łatwiej zdecydowac, czy pokoje czy domki.

margot pisze:
Magdabial - a nie dacie rady z Toja jakoś razem się zabrać?
chyba to nie przejdzie, bo przede wszystkim nie zabiorę wózka wtedy, a bez niego to nie ma sensu...

no ale liczę że tomek będzie miał wolny weekend

ano trudno byłoby się z dwoma wózkami zabrać... tzn raczej to niemożliwe jest... buu buu buu
ale coś się wymyśli! ;D

A ja się zastanawiam, czy w ogóle targać wózek na taki krótki wyjazd... jeśli tam jest ładnie, zielona trawka i tak dalej, to może sobie darować, dzieci pobrykają na trawie i już. Ale z drugiej strony można by też pójść na jakiś fajny spacer...

no ..ja zabieram wózek.
Aniu twój też się zmieści.Tylko żeby dzieciaczki w końcu zdrowe były.....

no to jedziemy w trójkę, z czego bardzo się cieszę.
A wózek tez zabieramy.
Pozdrawiam
Giza

Ja nie mam niani :( ale moja Mela i tak by nie spała z innymi dziecaiczkami ani w wózku tez nie :(
bedziemy z Łukaszem an zmiane chodzic alboe sam łuaksz ;) a moze sama bezdie pzrez chwile????

Oj zazdroszczę Wam tego spotkania. Ja odpadam, bo po pierwsze w maju komunia, w wakacje trzy weselicha i remont domu. No i chcemy nad morze pojechać jeszcze.
Może wtedy się spotkam z dziewczynami z nad morza. Buziaki

reklama
Magdabial - a może zniesiesz podróż pociągiem do Warszawy sama, 5 godzin, a potem razem pojedziemy? U mnie się dwa wózki powinny zmieścić... jak nie to jeden na dach się załaduje! Jakoś sobie nie wyobrażam bez Ciebie tego spotkania!

Do góry