reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie Wrzesniowych! Tych Duzych i tych Malych! :-)))

Czy jechalabys ze swoim Dzieciatkiem na spotkanko Wrzesniowych Mam 2006? ;-)

• Tak. :-)

Głosów: 11 35,5%
  • Nie. :-(

Głosów: 1 3,2%
  • Zalezy,gdzie by sie odbylo. :-P

Głosów: 19 61,3%

• Wszystkich głosujących
    31
reklama
Wiesz jaki on ma charaktr po tym co pisałam.On lubi marudzić i wszystko szybko mu sie nudzi.Dlatego zbiornik wodny z rybami musi być,żeby się wyluzował.

Skoro tak stawiacie sprawe to ja jestem za 2 spotkaniami

Mija ja moge spotkac sie choćby tylko z Tobą . A jak ktoś ma życzenie i chęci to będzie i u Ciebie i we Wrocławiu.
Do ZOO to ja mogę i do W-awy jechać a Łódz to też spore miasto :sorry2:

No to kolej na mnie.
Bardzo chętnie bym się z Wami spotkała i ja bardziej obstawiałabym Wrocław.
Niestety nie mogę już teraz obiecać, że będę bo M. dopiero co zaczął pracę i niewiadomo czy miałby wolny akurat ten weekend (już mu podpowiedziałam, żeby sobie załatwił;-)) a jak nie, to musiałabym podróżować sama, a na tak daleką trasę to nie piszę się sama z Filipem.
Megi, ja do Wrocka mam ponad 400 km a do tych miejscowości co zaproponowała Mija gubo ponad 500 km.

Ryba jak ty to mierzysz,że aż taka różnica jest?:szok:Tomaszów Maz to środek Polski.Może i tak jest ,ale nigdy bym nie przypuszczała.

Agutko czuję się pominięta, bo to ja pierwsza zauważyłam Twój problem z dojazdem:-(
Cóż,moim zdaniem wyjazd wyjdzie jeśli ktoś zajmie się tym osobiście.I tu jestem z Miją,choć przyznaję,że mnei też będzie daleko,że Agutce będzie beznadziejnie z dojazdem,i zawsze ktoś będzie za a ktoś będzie przeciw i jest to naturalne.
Może ponownie zaproponuję spotkanie na śląsku? dla ślązaczek??? może w maju,w jakąś sobotę w Parku Chorzowskim??? wiem,że dużo ludzi,albo w Zoo,albo w jakimś figlolandzie??? ślązaczki dajcie głos.
Ja na wyjazd na ten Zalew się piszę:))

Agutko czuję się pominięta, bo to ja pierwsza zauważyłam Twój problem z dojazdem:-(

Przepraszam,ze tego nie zauwazylam,ale Ty i tak wolisz ta lodzka miejscowosc,wiec nie wiem,czy ten moj problem ma jakies znaczenie,Slonce. ;-)

Rybko,super,ze jestes za Wroclawiem! :-) Mam nadzieje,ze uda Nam sie tam spotkac. :-D A jak nie,to przeciez i tak jestesmy umowione na sierpien. :-) I jestem pewna,ze tym razem tez nic nie stanie nam na przeszkodzie,tak jak w tamtym roku. :-D :tak: :-D

Agus a mnie zabierzesz ze soba na to spotkanko ??????? no wiesz.. jako osobe towarzyszaca?:-D

reklama
hmm moze byc ciekawie:-) a moze i ja juz Dzidzie bede nosic pod swoim serduszkiem:tak: wiec wtedy pojedziemy w szosteczke:tak::tak::tak:

Do góry