reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

to kiedy spotkanie?

JESZCZE RAZ

• Wszystkich głosujących
    18
Miłoszek też w zeszłym roku sypiał w wózku ale był przecież bardzo malutki i nie interesowała go impreza czy spacer o 22.Teraz marne szanse żeby zasnął , chyba że po 2 godzinach marudzenia (ale nie wiem czy ja to przeżyje)
Nie wiadomo tez jaka będzie pogoda.
Ma być oczywiście dla nas przepiękna ! ;D

reklama
Ja mam! W pałacu mojego teścia ;) nie dało rady bez tego. Wypróbowana. Jedna nam pewnie starczy, tylko będą jaja z rozpoznawaniem, które bejbi płacze. ;D
Bruno w wózku przy ognisku za Chiny Ludowe nie zaśnie.
Magdabial - a nie dacie rady z Toja jakoś razem się zabrać?
Jakbyśmy do niedzieli zdecydowały, ile nas jest, to wtedy będzie łatwiej zdecydowac, czy pokoje czy domki.

margot pisze:
Magdabial - a nie dacie rady z Toja jakoś razem się zabrać?
chyba to nie przejdzie, bo przede wszystkim nie zabiorę wózka wtedy, a bez niego to nie ma sensu...

no ale liczę że tomek będzie miał wolny weekend

ano trudno byłoby się z dwoma wózkami zabrać... tzn raczej to niemożliwe jest... buu buu buu
ale coś się wymyśli! ;D

A ja się zastanawiam, czy w ogóle targać wózek na taki krótki wyjazd... jeśli tam jest ładnie, zielona trawka i tak dalej, to może sobie darować, dzieci pobrykają na trawie i już. Ale z drugiej strony można by też pójść na jakiś fajny spacer...

no ..ja zabieram wózek.
Aniu twój też się zmieści.Tylko żeby dzieciaczki w końcu zdrowe były.....

no to jedziemy w trójkę, z czego bardzo się cieszę.
A wózek tez zabieramy.
Pozdrawiam
Giza

Ja nie mam niani :( ale moja Mela i tak by nie spała z innymi dziecaiczkami ani w wózku tez nie :(
bedziemy z Łukaszem an zmiane chodzic alboe sam łuaksz ;) a moze sama bezdie pzrez chwile????

Oj zazdroszczę Wam tego spotkania. Ja odpadam, bo po pierwsze w maju komunia, w wakacje trzy weselicha i remont domu. No i chcemy nad morze pojechać jeszcze.
Może wtedy się spotkam z dziewczynami z nad morza. Buziaki

reklama
Magdabial - a może zniesiesz podróż pociągiem do Warszawy sama, 5 godzin, a potem razem pojedziemy? U mnie się dwa wózki powinny zmieścić... jak nie to jeden na dach się załaduje! Jakoś sobie nie wyobrażam bez Ciebie tego spotkania!

Do góry