reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

to kiedy spotkanie?

JESZCZE RAZ

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
no to rezerwuje dziś 20 miejsc
powiem kobiecie że to może się jeszcze troszeczkę zmienić,ale zaliczkę wpłacę
i nie ma już odwrotu :)

To sie bardzo ciesze Agusia bezdie nas wiecej
my na 100% jedziemy
Loli to moze jednak sie umówimy razem w Krakowie co ???

mrowa -oczywiscie ze tak , pojedziemy razem

ja juz napisałam na watku kwiecień , wpłaciłam zaliczkę i zrobilam rezerwację na 20 osób
proszę wszsytkich o potwierdzenia czy jadą
do środy muszę podać kobiecie dokładną liczbę - żeby nie blokowała sobie domków
aha....mamy 2,5 domka
w kazdym domku sa 2 pokoje z łazienka, kuchnia, kuchenka lodówka
nie ma tylko naczyn , takze zabierzcie jakies kubki talerzyki itd.
z tego co pisała ania podobno agask nie jedzie, to prawda?

tylko powiedzcie mi kiedy jedziemy i dokładnie gdzie.....
loli podaj mi numer konta to przeslę Ci pieniążki za nas.
Najprawdopodobniej my przyjedziemy w sobotę popołudniu bo w końcu mamy około dwóch godzin drogi - tylko gdzie my mamy dojechać. Dziewczyny please. Bo jestem ciemna. hi hi hi hi jadę i nie wiem gdzie, za to ważne z kim. huraaaaaaa

Buziaki

A więc jedziemy do:

Gospodarstwo Agroturystyczne "Ania"
Szczerców
tel. 042 6762222, 0 880 148366

to jest za Bełchatowem w stronę Wrocławia, mijami gm.Kluki potem skręcamy w lewo do Szczercowa i za 1,5 km jest Józefina za nią most zółty, za tym mostem w lewo i będą kierunki do domków, trzeba jechać Traktem Puszczańskim
Tak wytłumaczyła mi to ta Pani.

my na 100 % jedziemy
Loli - jesteś wielka! ;D

i jeszcze potwierdze, że koszt to 30 PLN od osoby dorosłej tak?
Czy jest możliwość dokupienia żarełka na miejscu,
bo mój małyżonek do byczków nie należy
ale zjeść to on lubi ;D

reklama
tak, 30 zł od osoby
a co do jedzonka , to dopytam czy jest mozliwość wykupienia ...
wiem na pewno że w każdym domku jest kuchnia i można sobie coś upichcić
Loli - jesteś wielka!
ja tylko chcę pomóc Toji , żeby bidulka tą pracę na czas oddała.

Do góry