reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

to kiedy spotkanie?

JESZCZE RAZ

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
ryczec mi sie chce, bo nie pojade.. :( :( :(
kasy totalnie brak
nie mamy kontaktow w domu i mnostwa innych rzeczy,a juz sie wprowadzamy. z ogromnym bolem musze zrezygnowac.
mam nadzije, ze bede miala mala namiastke spotkania, ajk aniaz z majak i marcinem do nas przyjada.
licze na to, ze jak bedziecie sobie plotkowac razem, to pomyslicie o tych NIEOBECNYCH ;D ;)

buzka

cześć,
marianeczka dzięki , że o mnie pamiętasz. Wybieram się, tylko ciągle jeszcze nie wiem czy sama, czy z chłopakami. Mam nadzieję, że uda mi się Witka namówić i przyjedziemy wszyscy.
Toja czy potrzebujesz jakieś pieniądze na zaliczkę?
Co do organizacji, to warto, żeby zabrać elektroniczne nianie. Ja niestety nie mam :( Można wtedy dzieci w jednym pokoju położyć i przy ognisku nasłuchiwać co się u nich dzieje.
Pozdrawiam
Giza

toja1979 pisze:
no to wypadałoby zrobić już listę chętnych na spotkanko!

1. ja ;D
2. margot
3. marianeczka
4. loli
5. mrowa
6. Ania29
7. elcia
8. magdabial
9. ...

no! pewnie o kimś zapomniałam! przypominać się i pisać koniecznie czy ktoś jedzie z wami! chodzi o osobę dorosłą!

chętna to ja jestem że ho ho, ale to nie jest pewne na 100%.... tak jak wspominałąm, pociągiem nie pojadę, muszę czekać na decyzję Tomka...

ej, a czemu dzieci nie mga byc przy ognisku. ja mam nadzieje, ze tito bedzie spal gerzecznie w wozku... w zeszlym roku nad jeziorami wlasnie tak praktykowalam... a elektrycznej niani nie mam

no... to do końca tygodnia trza się zdecydować i robić rezerwację!
a co do zaliczki to jeszcze się zobaczy czy trzeba, a jeśli trzeba, to ile :)

ja jestem zadeklarowana. nie mam pojecia skad wezme kae, ale cos mi sie od zycia chyba nalezy, nie?
no i mam nadzieje, ze jak ognicho, to i gitara!!! kto tu gra na gitarze???

ależ jak rodzice lub dzieci chca to moga być przy ognisku. W zeszłym roku też Przemko spał sobie w wózku i nic mu nie przeszkadzało. Tylko moskitierę zakładałam, żeby go komary nie zjadły. Ale teraz ze spaniem w wózku jest znacznie gorzej :( Jakoś nie może sobie w nim miejsca do spania znaleźć.
Giza

u nas spanko w wózku też raczej nie przejdzie :(
a zresztą kto to wie? :)
a elektryczna niania to świetny pmysł! tylko czy któraś taką posiada?

reklama
toja jeśli trzeba zaliczkę to dowiedz się ile i możemy ci przelać na konto albo na konto ośrodka , każdy kto jedzie niech zrobi przelew i zgłowy, zaliczka będzie na drugi dzień

Do góry