reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

to kiedy spotkanie?

JESZCZE RAZ

• Wszystkich głosujących
    18
my tez nie mamy skad skołować dodatkowego fotelika, bo w weekend ludzie zazwyczaj gdzieś się ruszają z dzieciakami

więc ten 1 Agusi to może być mało
a jeżdżenie w tę i we tę się tochę mija z celem, szkoda dnia i dziewczyny co, miałyby czekać tam pod centralnym ?
bus byłby chyba najlepsza opcją :confused:

reklama
tylko wolałabym wczesniej wiedziec, czy obiad na pewno bedzie nie na mięsie
bo juz mi się zdarzało, że ktoś wyłowił mięso z zupy i powiedział, ze bezmięsna :eek:

No niestety, taka jest wciąż świadomość (a raczej jej brak) wielu ludzi na temat tego, co znaczy "bezmięsne", i przykre niespodzianki wciąż się zdarzają, mimo ustaleń nie zagwarantuję, że i tym razem tak nie będzie.
Wypowiadajcie się dziewczyny na temat obiadu, zadzwonię do niej jakoś w poniedziałek, żeby ustalić co i jak.

Dla mnie ruskie bomba, uwielbiam i nie mam nic przeciwko braku mięska w zupce. Wege jak najbardziej ok.

dziewczyny a wy się na obiad w sobotę czy niedzielę umawiacie?
bo ja myślałam ewentualnie o obiedzie niedzielnym, bo w sobotę jak wyjedziemy koło południa to i tak muszę coś ugotować, bo Krystian jada w południe,
i właściwie moglibyśmy wytrzymać do grilla,
a w niedzielę jak wszystkie się rano rozjedziecie to troche głupio samemu na obiad czekać :-(

my przyjedziemy autem. W Warszawie bdziemy w nocy z piątku na sobotę, prześpimy się u cioci i koło południa powinniśmy być na miejscu.
Na sobotę to nie chcemy obiadu. A nad niedzielą się zastanawiamy. Bo najprawdopodobniej wyjedziemy koło południa, żeby być o jakiejś rozsądnej porze w domu. Więc jeśli obiad byłby też w okolicach 15-tej to na pewno nie będziemy jeść.

Ja raczej myślę o obiedzie sobotnim, bo dziewczyny będa z drogi zmęczone i myślę, że wtedy przyda im się ciepły posiłek, poza tym wydaje mi się, że w niedzielę większość będzie musiała być w Warszawie koło 15 żeby zdążyć na pociąg powrotny i w miarę przyzwoicie dotrzeć do domu. Marianeczka wybywa rano, Toja o 15 ma powrotny, Magdabial, jeśli będzie pewnie też. Dlatego dobrze by było żeby od razu deklarować powrót.

Ja zdecydowanie myślę o sobotnim. W niedzielę wybywam w porze snu Brunka, czyli koło 12.
Mam namiary na gościa z busem, jutro dzwonię i spytam, ile by wziął za dowóz spod Centralnego i spowrotem.

Hej u nas trochę zmian.
Pewnie będziemy wcześniej, moze nawet około 10 - zależy o której wyjedziemy z radomia.
Co do wyjazdu to pewnie akurat w porze drzemki Gosi czyli około 13 w niedzielę.

A teraz uwaga strzerzcie się - moje dziecko wstaje w okolicach godziny 6 - nawet przed 6. Zaczyna żyć na szybkich obrotach. Więc podubka murowana. Z góry przepraszam.

reklama
Acha i skoro wyjeżdzamy wcześnie to mozemy podrzucić ten potrzebny fotelik - tylko dajcie znac czy będzie potrzebny i gdzie go dowieźć.

Do góry