reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

to kiedy spotkanie?

JESZCZE RAZ

• Wszystkich głosujących
    18
dzieki, dziewczyny, napisze jeszcze do szwagra, moze sie zlituje i po mnie przyjedzie rano, choc watpie, bo (zlosliwa zmija ze mnie) mam wrazenie, ze jego katolicyzm konczy sie na piatym dziecku w drodze... :(

reklama
Aniaz z busem jeszcze nie gadałam. Jutro dzwonię. A do Pani tez zadzwonię, na razie zresztą rachunek osób się mniej więcej zgadza... tak więc - super że się zobaczymy!!!
Magdabial u mnie też możesz jakby co nocować, to się samo przez się rozumie.

u mnie się troche zmieniło
jadę bez Bartka
robia mi ostatnio takie jazdy że postanowiłam od nich odpoczac
jadę sama z Kacprem

Dziewczyny - z busem jest kicha, bo jest za mało osób. Bus spod Centralnego do Podkampinosu kosztuje 200 zl, co byłoby fajne gdyby nim jechało 10 osób, ale że naliczyłam 4 (no, dzieci nie liczę) to wychodzi 50 od osoby czyli nonsens... Nawet gdyby Magdabial i Elcia przyjechaly, to wciaż jest drogo...Musimy się załadować komunikacją miejską bądź autami prywatnymi. Na razie dysponujemy 1 dodatkowym fotelikiem, od Agusi. Czy ktoś chciałby go przejąć od niej i kogoś zabrać? Ja postaram się skombinować drugi fotelik... Pozostają jeszcze conajmniej 2 osoby z dziecmi do zabrania...

oj jakoś sobie damy rade
tylko dziewczyny nie rozmyslac się
jak juz dotrzemy do warszawy to będziemy się martwić
i kombinować

My możemy zabrać 1 dorosłą i 1 dziecko do samochodu, ale nie mamy fotelika i raczej nie będziemy mieć (bo jak wcześniej pisałam w weekendy ludzie się ruszają z dziećmi )

No i będziemy jechać z domu około 13.00, dojazd do centrum zajmie nam 20-30 min. Tyle możemy zaoferować. Chyba, że jakimś cudem udałoby nam się wyjechać kolo 10 tej, ale na miejsce musielibyśmy dotrzeć na 12tą , bo Błażej o tej porze je, a że jest na diecie, to nie mogę mu dać czegokolwiek. Więc tutaj duży znak zapytania :dry:

ja myślę, że martwić się i załatwiać trzeba teraz, bo głupio byłoby potem się bujać z tym dojazdem do wieczora, a centrum Wwy w ten upał uwierz mi nie jest przyjemne

Dziewczyny, tak myslę, że Basia to by przeciez przez Radom jechała pociągiem, więc my możemy ją przejąć z Kacprem już tutaj.
Tylko my dysponujemy dużym fiatem, ale jakos trzy osoby i dwa foteliki jakos się upchnie, tyle, że nie za wygodnie by było.
Reszte dziewczyn mogłyby Warszawianki zabrać.
dla nas wygodniej byloby ominac Wawę w ogóle.
Ewentualnie my możemy jedną mamę z dzieckiem odebrać z Centralnego albo Zachodniego, gdzie komu wygodniej.
Z Pawłem napewno się dogadam, więc na nas możecie liczyć co do transportu.
Gdyby jednak, któras chciała tylko fotelik zabrać, to możemy jakos się zgadać.
Ale mam prośbę.
W związku z niewielką liczbą nadgodzin do mojego planu korków, dzwońcie proszę. Bo na bb będę najpewniej dopiero koło piatki żeby sprawdzić co i jak jest ustalone.
Ja jestem na tyle elestyczna, napewno sie dogadamy.

O, to by było extra, dogadajcie się Basia z Agusią koniecznie!
Do mnie wejdzie wtedy Marianeczka i do wyboru Toja lub Aniaz i zostalaby jedna matka z dzieckiem do zabrania przez Trinakrię albo Agask. Chyba ze przyjedzie Magdabial i Elcia, to bedziemy dalej kombinowac... ale na pewno wszystko sie uda!

reklama
ja myślę, że martwić się i załatwiać trzeba teraz, bo głupio byłoby potem się bujać z tym dojazdem do wieczora, a centrum Wwy w ten upał uwierz mi nie jest przyjemne

Az tak tragicznie to nie jest, zeby do wieczora... od Centralniaka jednym autobusem okolo 20 minut do busa, busem okolo 40 minut do Kampinosu i stamtad odbieramy. Nie jest najgorzej, ale chodzi o to, zeby bylo najlepiej.

Do góry