reklama
milobuzik
Fanka BB :)
pewnie, że możliwe Ja zaszłam w ciąże kilka dni przed "planowaną" owulacją, test wyszedł mi pozytywny też kilka dni przed okresem (i tak samo jak u Ciebie, od razu całkiem poważne kreski). ...a teraz obok mnie leży mój miesięczny synekCzy jest to możliwe żeby wyszedł pozytywny 15 dni po stosunku? i jaki by to oznaczało tydzień? Oczywiście wybieram się dziś na betę żeby potwierdzić, trzymajcie kciuki
milobuzik
Tygodnie ciąży liczysz od daty ostatniej miesiączki - jest wiele aplikacji i kalkulatorów. Ewentualnie później wiek ciąży może Ci lekarz skorygować na podstawie kolejnych usg (w oparciu o wielkość płodu), ale to nie będzie duża różnica, więc trzymałabym się cyklu .Czy jest to możliwe żeby wyszedł pozytywny 15 dni po stosunku? i jaki by to oznaczało tydzień? Oczywiście wybieram się dziś na betę żeby potwierdzić, trzymajcie kciuki
Ostatnio robiłam była jedna kreska a wczoraj wieczorem pojawiła się druga blada ale jest oby to ciaza a nie jakiś błąd testuTo samo
Gratulacje
spekoppar_
Idź zrobić betę dla pewnościOstatnio robiłam była jedna kreska a wczoraj wieczorem pojawiła się druga blada ale jest oby to ciaza a nie jakiś błąd testu
Mam wyniki bety - 367Gratulacje, to są grube krechy a nie jakieś cienie
spekoppar_
Coś niby prześwituje, ale test jest zalany. Zrób nowyHej czy może mi ktoś podpowiedzieć co tu widać ? Jest ta druga ??
NiebieskookaEM
Zalany.Hej czy może mi ktoś podpowiedzieć co tu widać ? Jest ta druga ??
reklama
Witajcie, wykonałam dwa testy ciążowe - jedna kreska jest widoczna druga mniej, jestem dzień przed miesiączka ale mam bóle brzucha, mdłości oraz ból piersi głównie sutków a nigdy takich objawów przed miesiączka nie miałam. Chciałam zapytać czy test jest dobrze wykonany czy waszym zdaniem rozlany?