reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy

Czy jest to możliwe żeby wyszedł pozytywny 15 dni po stosunku? 🙈 i jaki by to oznaczało tydzień? Oczywiście wybieram się dziś na betę żeby potwierdzić, trzymajcie kciuki 🫶🏻

reklama
Czy jest to możliwe żeby wyszedł pozytywny 15 dni po stosunku? 🙈 i jaki by to oznaczało tydzień? Oczywiście wybieram się dziś na betę żeby potwierdzić, trzymajcie kciuki 🫶🏻
pewnie, że możliwe 😃Ja zaszłam w ciąże kilka dni przed "planowaną" owulacją, test wyszedł mi pozytywny też kilka dni przed okresem (i tak samo jak u Ciebie, od razu całkiem poważne kreski). ...a teraz obok mnie leży mój miesięczny synek 🥹

Tygodnie ciąży liczysz od daty ostatniej miesiączki - jest wiele aplikacji i kalkulatorów. Ewentualnie później wiek ciąży może Ci lekarz skorygować na podstawie kolejnych usg (w oparciu o wielkość płodu), ale to nie będzie duża różnica, więc trzymałabym się cyklu :).

Hej czy może mi ktoś podpowiedzieć co tu widać ? Jest ta druga ??

Załączniki

• IMG_8133.png
    IMG_8133.png
    815,3 KB · Wyświetleń: 96
  • IMG_8132.png
    IMG_8132.png
    749,5 KB · Wyświetleń: 104
  • IMG_8116.jpeg
    IMG_8116.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 100
  • IMG_8115.jpeg
    IMG_8115.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 92
reklama
Witajcie, wykonałam dwa testy ciążowe - jedna kreska jest widoczna druga mniej, jestem dzień przed miesiączka ale mam bóle brzucha, mdłości oraz ból piersi głównie sutków a nigdy takich objawów przed miesiączka nie miałam. Chciałam zapytać czy test jest dobrze wykonany czy waszym zdaniem rozlany?

Do góry