reklama
milobuzik
Fanka BB :)
pewnie, że możliweCzy jest to możliwe żeby wyszedł pozytywny 15 dni po stosunku?i jaki by to oznaczało tydzień? Oczywiście wybieram się dziś na betę żeby potwierdzić, trzymajcie kciuki
![]()

milobuzik
Tygodnie ciąży liczysz od daty ostatniej miesiączki - jest wiele aplikacji i kalkulatorów. Ewentualnie później wiek ciąży może Ci lekarz skorygować na podstawie kolejnych usg (w oparciu o wielkość płodu), ale to nie będzie duża różnica, więc trzymałabym się cykluCzy jest to możliwe żeby wyszedł pozytywny 15 dni po stosunku?i jaki by to oznaczało tydzień? Oczywiście wybieram się dziś na betę żeby potwierdzić, trzymajcie kciuki
![]()
Ostatnio robiłam była jedna kreska a wczoraj wieczorem pojawiła się druga blada ale jest oby to ciaza a nie jakiś błąd testuTo samo
Gratulacje![]()

spekoppar_
Idź zrobić betę dla pewnościOstatnio robiłam była jedna kreska a wczoraj wieczorem pojawiła się druga blada ale jest oby to ciaza a nie jakiś błąd testu![]()
Mam wyniki bety - 367Gratulacje, to są grube krechy a nie jakieś cienie![]()

spekoppar_
Coś niby prześwituje, ale test jest zalany. Zrób nowyHej czy może mi ktoś podpowiedzieć co tu widać ? Jest ta druga ??
NiebieskookaEM
Zalany.Hej czy może mi ktoś podpowiedzieć co tu widać ? Jest ta druga ??
reklama
Witajcie, wykonałam dwa testy ciążowe - jedna kreska jest widoczna druga mniej, jestem dzień przed miesiączka ale mam bóle brzucha, mdłości oraz ból piersi głównie sutków a nigdy takich objawów przed miesiączka nie miałam. Chciałam zapytać czy test jest dobrze wykonany czy waszym zdaniem rozlany?