Cześć, test po 1h pokazal taki wynik. Jestem tydzień od owulacji. Czy to może być ciąża? Inne testy jedna kreska.
Po godzinie sie nie odczytuje tesu, bo wynik jest niewazny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć, test po 1h pokazal taki wynik. Jestem tydzień od owulacji. Czy to może być ciąża? Inne testy jedna kreska.
Wyrzuć go i zrób nowy. Nie odczytuje się wyniku po godzinieCześć, test po 1h pokazal taki wynik. Jestem tydzień od owulacji. Czy to może być ciąża? Inne testy jedna kreska.
Jak dla mnie widać kreseczkęCześć, taki wynik testu po 3 minutach, około 16 dzień po owulacji. Czy coś tu widać czy tylko się łudzę?
Jeżeli masz pewnośc co do owulacji to kreski powinny być grube. Na Twoim teście nie widzę nic.Cześć, taki wynik testu po 3 minutach, około 16 dzień po owulacji. Czy coś tu widać czy tylko się łudzę?
coś tam widać, sprawdź za parę dni, czy kreski beda mocniejsze.Cześć, taki wynik testu po 3 minutach, około 16 dzień po owulacji. Czy coś tu widać czy tylko się łudzę?
Dziekuje wszystkim za interpretacje W ramach aktualizacji - zrobiłam dziś betę, wynik 39,54. Testy z Allegro różowe o nazwie MAMA (takie najtansze) nie pokazują nic, albo takie blade śladziki, ze tylko solidnie pod światło cokolwiek widać, byłam pewna że mam halucynacjecoś tam widać, sprawdź za parę dni, czy kreski beda mocniejsze.
A czemu sugerujesz, że 16 dni po owulacji kreski powinny być grube?Jeżeli masz pewnośc co do owulacji to kreski powinny być grube. Na Twoim teście nie widzę nic.
Bo 16 dni po owu beta jest już w setkach.A czemu sugerujesz, że 16 dni po owulacji kreski powinny być grube?
super, czyli coś się dzieje. Widocznie owulacja była ciut później.Dziekuje wszystkim za interpretacje W ramach aktualizacji - zrobiłam dziś betę, wynik 39,54. Testy z Allegro różowe o nazwie MAMA (takie najtansze) nie pokazują nic, albo takie blade śladziki, ze tylko solidnie pod światło cokolwiek widać, byłam pewna że mam halucynacje