reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Blada kreska

reklama
Ten test po prostu jest wadliwy. Zrób nowy z porannego moczu.
Jeśli chodzi o fazę lutealna, to statystycznie trwa 14 dni i powinna się mieścić w przedziale 10-16 dni. Nie może trwać 5 dni, nie miałabyś szans na ciążę wtedy, bo do zagnieżdżenia dochodzi 6-12 dni po zapłodnieniu, a Ty miałabyś już wtedy okres. Także coś pokrecilas. :)

Jeśli okres ma być za 4 dni, to nie ma szans by kilka dni temu test był pozytywny.
Zwłaszcza że jeśli masz 5 dniową fazę lutealną, co by znaczyło, że owulacja była wczoraj (zakładając, że za 4 dni masz dostać @).
Osobiście uważam, że ciąży nie ma. Zrób beta hcg w labie, to będziesz miała pewność.

Jak już starasz się o dziecko to przydałoby się trochę zagłębić w ten temat, jak wygląda cykl menstruacyjny, ile powinna trwać która faza itp.. ;) i zmień lekarza lepiej.

Lekko podwyższona temperatura w dniu po spodziewanym okresie, którego nie bylo i blada kreska, ale fakt że dużo wody piłam bo jakoś mi sie cały czas pić chcialo.
Powtorze jutro. Trzymajcie kciuki.

Załączniki

• 20241126_084814.jpg
    20241126_084814.jpg
    778,2 KB · Wyświetleń: 101
  • 20241126_083650.jpg
    20241126_083650.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 106
Lekko podwyższona temperatura w dniu po spodziewanym okresie, którego nie bylo i blada kreska, ale fakt że dużo wody piłam bo jakoś mi sie cały czas pić chcialo.
Powtorze jutro. Trzymajcie kciuki.
Na moje to ta kreska jest źle wybarwiona. Test niemiarodajny bo wadliwy. Powtórz.

reklama
Do góry