BP190
Fanka BB :)
Hm, tylko pytanie, czy nie za wcześnie niewiadomo, czy w ciagu 12 h coś tam wzrosłoDaj znać!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hm, tylko pytanie, czy nie za wcześnie niewiadomo, czy w ciagu 12 h coś tam wzrosłoDaj znać!
Hmm dobre pytanie jeżeli to faktycznie ciąża to z każdym dniem powinien być przyrost hormonu.Hm, tylko pytanie, czy nie za wcześnie niewiadomo, czy w ciagu 12 h coś tam wzrosło
Wiadomo, trzeba zrobić betę.. w moim przypadku jest to możliwe dopiero za 11 dni. Wiec chce powtórzyć sobie test w sobotę by mieć pewność czy dzisiejszy test nie był fałszywy.Sorry dziewczyny ale to głupie sprawdzać przyrost testem ciążowym. To tak nie działa.
Nie chodzi o przyrost… wiadomo, że tylko beta powie prawdę.Sorry dziewczyny ale to głupie sprawdzać przyrost testem ciążowym. To tak nie działa.
Niby logiczne, ale test nie równy testowi, inaczej wybarwi, albo mocz inne stezenie bedzie miec. I co wtedy ? Nie polecam takiego sposobu. Lepiej poczkeac do bety. Ew zrob test za kilka dni i wtedy bete jak będzie taka możliwość. Chociaż jak w 2 tygodniu lutego to można rownie dobrze isc do lekarza potwierdzić obecność pęcherzyka przy becie 1000.Nie chodzi o przyrost… wiadomo, że tylko beta powie prawdę.
Ale logicznym jest, że jak test bedzie miał mocniejsza kreskę, to ewidentnie bedzie wskazywać na ciaze. Nie bede musiała rozkminiac, czy to kreska fabryczna, czy nie…
A o prawidłowości przebiegu ciąży powie wstępnie beta i przede wszystkim lekarz.
Tylko teraz na dzień dzisiejszy nie wiem jak odczytać wynik jak w sobotę będę również druga kreska to w tedy spokojnie mogę czekać do 06.lutego.Jestem żywym przykładem na to ,że niekoniecznie kreska z dnia na dzień musi być mocniejsza ! Też tak myślałam do czasu kiedy robiłam kilka testów i już przerażenie że nie ciemnieje . A Doktor powiedział mi tylko że NIE WAZNE CZY CIEMNIEJE ,WAZNE ZEBY BYLA !! I tak oto ,pomimo że część testów przez dluuugi czas była blada jak fiks , jestem teraz w 26tyg ciąży
Do 6 lutego masz 2 tygodnie. Ike wtedy bedziesz w ciąży? Kiedy powinnas miec @?Tylko teraz na dzień dzisiejszy nie wiem jak odczytać wynik jak w sobotę będę również druga kreska to w tedy spokojnie mogę czekać do 06.lutego.
Mam nie regularne cykle 30-36 dniowe.. cierpię na PCOS, 08.01 miałam pozytywny test owulacyjny, ale nie wiem czy na 100% wystąpiła u mnie owulacja, 23-25.01 miałam plamienia, takie zabrudzenia bardziej na wkładce. Miesiączka powinna pojawić się za niecałe 2 tygodnie.Do 6 lutego masz 2 tygodnie. Ike wtedy bedziesz w ciąży? Kiedy powinnas miec @?