Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czemu nie beta ?Ja tez dzisiaj zrobiłam rano słynny test z rossmanna i z partnerem widzimy drugą kreskę która lekko przebija.. ale dla pewności i tak powtórzę za dwa dni
Możliwość mam dopiero zrobienia 06.02A czemu nie beta ?
A ile spóźnia Ci się okres? Możesz zrobić zdjęcie testu? Chciałabym porównać do mojego.Możliwość mam dopiero zrobienia 06.02![]()
Zdjęcie trochę dziwnie wyszło przez światło.. na żywo widać ją nieco lepiej mam dosyć nie regularne cykle, ale dnia 08.01 miałam pozytywny test owulacyjnyA ile spóźnia Ci się okres? Możesz zrobić zdjęcie testu? Chciałabym porównać do mojego.
A ja nadal nie dostałam @
Kurde to taki sam jak mójZdjęcie trochę dziwnie wyszło przez światło.. na żywo widać ją nieco lepiej mam dosyć nie regularne cykle, ale dnia 08.01 miałam pozytywny test owulacyjny
Sama jestem ciekawaKurde to taki sam jak mój
Ciekawe, co z tego wyjdzie![]()
Daj znać!Po pracy kupię kolejny test i zobaczymy, czy coś się zmieniło.
Niestety nie mam jak podjechać na betę.