reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test ciążowy-czy to zwidy?

Ja w dniu wczorajszym tez wykonałam słynny test z rosska i oczywiście wyszła blada kreska. Oczywiście ze względu na opinie uznałam że to wada fabryczna testu. Ale dziś inny test pokazuje wyraźną druga kreskę, więc jednak się udało. Życzę Ci aby i tak było u Ciebie 🙂

Załączniki

• 7B3594DC-4FAB-4AC9-BE7F-D31AE38F26EA.jpeg
    7B3594DC-4FAB-4AC9-BE7F-D31AE38F26EA.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 168
  • EC78AD91-ADF0-4A9E-B615-0EEEB11C708B.jpeg
    EC78AD91-ADF0-4A9E-B615-0EEEB11C708B.jpeg
    624,7 KB · Wyświetleń: 168
reklama
Ja w dniu wczorajszym tez wykonałam słynny test z rosska i oczywiście wyszła blada kreska. Oczywiście ze względu na opinie uznałam że to wada fabryczna testu. Ale dziś inny test pokazuje wyraźną druga kreskę, więc jednak się udało. Życzę Ci aby i tak było u Ciebie 🙂
O kurczę, to mega różnica 🤯🤔
Aż dziwne, że tak bardzo mogą różnic

oczywiście gratuluję Ci z całego serca 🍀🙂

O kurczę, to mega różnica 🤯🤔
Aż dziwne, że tak bardzo mogą różnic
Ogólnie dziś wykonałam 3 testy różnych firm i różnych czułości. Każdy wyszedł pozytywny i w zupełnie innym odcieniu. Na dodatek ten o większej czułości wyszedł jaśniejszy niż ten z mniejsza czułością, więc nie wiem jak to do końca działa 🙃

oczywiście gratuluję Ci z całego serca 🍀🙂
Dziękuje bardzo ❤️
Niestety we wrześniu 2022 okazało się ze mam puste jajo, zabieg łyżeczkowania. Teraz jestem wręcz przerażona tym co mogę znów usłyszeć u ginekologa. Bo chyba na powtórkę nie jestem gotowa.

Ogólnie dziś wykonałam 3 testy różnych firm i różnych czułości. Każdy wyszedł pozytywny i w zupełnie innym odcieniu. Na dodatek ten o większej czułości wyszedł jaśniejszy niż ten z mniejsza czułością, więc nie wiem jak to do końca działa 🙃
A to rzeczywiście ciekawe 🤔
Po tym, co napisałaś, to nadal nie mam pewności 🙂
Zobaczymy, co jutro będzie. Jeśli do wieczora nie dostanę @, to znowu kupię test 🤦‍♀️

gratulacje, zrób betę i później powtórz po 48h 😘

Dziękuje bardzo ❤️
Niestety we wrześniu 2022 okazało się ze mam puste jajo, zabieg łyżeczkowania. Teraz jestem wręcz przerażona tym co mogę znów usłyszeć u ginekologa. Bo chyba na powtórkę nie jestem gotowa.
Skąd ja to znam… przechodziłam to samo na początku października 2020 - też puste jajo płodowe, a poronienie farmakologiczne, obyło się bez łyżeczkowania.
A w styczniu 2021, dokładnie 27.01.2021 ujrzałam 2 kreseczki (tez z testu rossmana, ale tutaj były konkretnie widoczne). A teraz mam prawie 16 miesięcznego Stasia ❤️

Mamy podobna historie, bo ta ciąża z pustym pęcherzykiem była właśnie z września. A teraz Ty masz pozytywny test w styczniu, i ja tez tak miałam 🙂 wiec to nie przypadek, u Ciebie skończy się tym razem happy endem, jak u mnie ❤️

Skąd ja to znam… przechodziłam to samo na początku października 2020 - też puste jajo płodowe, a poronienie farmakologiczne, obyło się bez łyżeczkowania.
A w styczniu 2021, dokładnie 27.01.2021 ujrzałam 2 kreseczki (tez z testu rossmana, ale tutaj były konkretnie widoczne). A teraz mam prawie 16 miesięcznego Stasia ❤️

Mamy podobna historie, bo ta ciąża z pustym pęcherzykiem była właśnie z września. A teraz Ty masz pozytywny test w styczniu, i ja tez tak miałam 🙂 wiec to nie przypadek, u Ciebie skończy się tym razem happy endem, jak u mnie ❤️
Oby tak było i u mnie :) Zwłaszcza, że u nas też miał być Stasiu ❤️

reklama
Do góry