reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test ciążowy-czy to zwidy?

reklama
Ja też, syna. Ale nie używałam tych testów. Ponoc lubią zrobić psikusa. Także beta będzie najlepsza. Ew inny test z apteki, ale wiadomo beta da 100 procent.
Ja używałam tylko tych.

Załączniki

• IMG_20211220_132117.jpg
    IMG_20211220_132117.jpg
    559,6 KB · Wyświetleń: 193
Dziewczyny dziękuję za odpowiedzi ❤️
Co do testu… zrobiłam kolejny facelle i wyszedł negatywny, a potem zrobiłam jeszcze jeden, ale innej firmy i o czułości 20 (facelle ma 10), i oczywiście tutaj tym bardziej wyszedł negatywnie.
W sumie nie wiem, co mam o tym myślec. A jak zobaczyłam zdjęcia testów @szarcia, to znowu zwątpiłam, bo rzeczywiście, zaczynała od niewidocznych kresek 🤔
Ah, mogłam zostawić te testy chociaż na rano, może wtedy by coś wyszlo.

reklama
A co do chęci posiadania kolejnej Dzidzi ❤️
To oczywiście są, ale chcieliśmy rozpocząć starania od luteg
najlepiej zrób betę :-) i jeśli pragniesz dzidziusia to życzę Ci z całego serducha, aby beta wyszła pozytywnie :-)
Też jestem karmiącą mamą, ale niestety nam coś nie pyka ( ponownie @ na pokładzie)
a ile mc już sie staracie?
I w jakim wieku macie Dzidziusia?:)

Do góry