U lekarza byłam 3 dni przed owulacją, na USG zobaczył już dojrzały pęcherzyk i powiedział że owulacja odbędzie się za trzy dni. Test robiony po 3 dniach był negatywny a już 4 dnia było dużo wodnistego śluzu i test wyszedł pozytywny. Już później nie byłam na potwierdzeniu żadnym USG.Potwierdzona przez lekarza ?
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
No to nie masz żadnej pewności, że była.U lekarza byłam 3 dni przed owulacją, na USG zobaczył już dojrzały pęcherzyk i powiedział że owulacja odbędzie się za trzy dni. Test robiony po 3 dniach był negatywny a już 4 dnia było dużo wodnistego śluzu i test wyszedł pozytywny. Już później nie byłam na potwierdzeniu żadnym USG.
Havana1995
A ja tam widzę
u mnie też tak było a teraz córeczka skończyła 4 miesiące i śpi u męża na ręku
trzymam kciuki 

jasani
Ale owulacja występuje na około 24 h po piku. Więc ten 23.03 to tak chyba nie do końca.U lekarza byłam 3 dni przed owulacją, na USG zobaczył już dojrzały pęcherzyk i powiedział że owulacja odbędzie się za trzy dni. Test robiony po 3 dniach był negatywny a już 4 dnia było dużo wodnistego śluzu i test wyszedł pozytywny. Już później nie byłam na potwierdzeniu żadnym USG.
paola121214
To owulacja mogłaś mieć po 5 dniach od wizyty jak w ogóle pękł.U lekarza byłam 3 dni przed owulacją, na USG zobaczył już dojrzały pęcherzyk i powiedział że owulacja odbędzie się za trzy dni. Test robiony po 3 dniach był negatywny a już 4 dnia było dużo wodnistego śluzu i test wyszedł pozytywny. Już później nie byłam na potwierdzeniu żadnym USG.
A czemu miałby nie pęknąć? Wydaje mi się że skoro test wychodzi pozytywnie i są takie objawy jak dużo śluzu oraz niesamowicie wysokie libido to napewno powinna być.To owulacja mogłaś mieć po 5 dniach od wizyty jak w ogóle pękł.
Lady Loka
Nie, to tak nie dziala.A czemu miałby nie pęknąć? Wydaje mi się że skoro test wychodzi pozytywnie i są takie objawy jak dużo śluzu oraz niesamowicie wysokie libido to napewno powinna być.
Fifonka
Z dużym prawdopodobieństwem była. Ale pewności mieć nie możesz.A czemu miałby nie pęknąć? Wydaje mi się że skoro test wychodzi pozytywnie i są takie objawy jak dużo śluzu oraz niesamowicie wysokie libido to napewno powinna być.
reklama
paola121214
No tu się myśliszA czemu miałby nie pęknąć? Wydaje mi się że skoro test wychodzi pozytywnie i są takie objawy jak dużo śluzu oraz niesamowicie wysokie libido to napewno powinna być.
Czasem pęcherzyk się kurczy ,zapada,robi się torbiel z niego .
To ze masz objawy ,wysokie libido nie świadczy o pęknięciu pęcherzyka.
Tez byłam na początku zielona.
I ciało nie dzialazawsze idealnie.
Czasem coś się przedstawia etc .