Zrób jeszcze 1 innej firmy ,ale wydaje się że pozytywny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrób jeszcze 1 innej firmy ,ale wydaje się że pozytywny
Dla mnie ciąża ,betę da ci 200% pewności
Zapisałam się Najszybszy termin na czwartek rano Najwyżej jeszcze jutro z rannego moczu postaram się zrobić testDla mnie ciąża ,betę da ci 200% pewności
Ale na betę nie musisz się zapisywać. Idziesz do laboratorium obojętnie o której godzinie, pobierają Ci krew i koniec.Zapisałam się Najszybszy termin na czwartek rano Najwyżej jeszcze jutro z rannego moczu postaram się zrobić test
Ja się zapisałam u nas w przychodni i dopiero na czwartek mi dała Nie przemyślałam żeby zadzwonić od razu do laboratoriumAle na betę nie musisz się zapisywać. Idziesz do laboratorium obojętnie o której godzinie, pobierają Ci krew i koniec.
Ale Ty nie musisz nigdzie dzwonić i umawiać się. Idziesz i bez niczego pobierają Ci krew.Ja się zapisałam u nas w przychodni i dopiero na czwartek mi dała Nie przemyślałam żeby zadzwonić od razu do laboratorium
Ja się zapisałam u nas w przychodni i dopiero na czwartek mi dała Nie przemyślałam żeby zadzwonić od razu do laboratorium
Zależy w którym jesteś trymestrze ale jak w 1 to wg norm niby tak,choc w dolnej granicy. Idź do gina z tymi badaniami najlepiej,będziesz zmieć 200%pewnosciProgesteron jest ok?
Kochana jeszcze podam ci wynik bety po 48hZależy w którym jesteś trymestrze ale jak w 1 to wg norm niby tak,choc w dolnej granicy. Idź do gina z tymi badaniami najlepiej,będziesz zmieć 200%pewnosci