G
gość2.14
Gość
Ja nie pomogę. Tu pomoże tylko beta. Żadna z nas nie powie ci czy jestes faktycznie w ciąży, czy też nie. Niestety. 3mam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobiłas test z samegi rana ?Dzisiaj nie wytrzymałam i powtórzyłam test z innej firmy. Wyszła znowu bardzo cienka kreska. Na żywo bardziej widoczna i jest tez niebieska. Na zdjęciu nie umiem jej uchwycić z powodu koloru, test jest z firmy clear blue
Daj znać, co wyszło ostatecznieDzisiaj nie wytrzymałam i powtórzyłam test z innej firmy. Wyszła znowu bardzo cienka kreska. Na żywo bardziej widoczna i jest tez niebieska. Na zdjęciu nie umiem jej uchwycić z powodu koloru, test jest z firmy clear blue
Ooo przykro mi oby w przyszłym miesiącu się udałoA u mnie sprawa się rozwiązała. Dziś rano dostałam okres
Ale może w lutym się uda
Dam!Daj znać, co wyszło ostatecznie
Jutro beta?
Dopiero 06.02 idęJutro beta?