A
asiunia876
Gość
AgatkaT a nie napisalas dlaczego mieszkacie z nia. MOze warto znowu sie wyprowadzic jak tak dobrze bylo wam na swoim?
Wspolczuje naprawde, ale mysle ze powinniscie OBOJE z nia pogadac...
Viśnia a Twoja tesciowa to typowy przyklad. Moj synek jest "ajka" i tak sobie zycie zniszczyl beda z ta "BEEE" synowa. Tyle ze nie kapuje jak ona moze Ci mowic jak masz sie ubrac co?
A rosmieszyl mnie ten organista ze wsi fajna msze slubno-pogzebowa bys miala:-) dlaczego sie nie skusisz?
To sie nazywa roznica pokolen. I nie martw sie nie Ty tu jestes potworem, a ona. Moim zdaniem nie powinnas jej tak dawac wolnej reki we wszystkim. Tak ja nauczylas i jak bobo sie urodzi, to bedzie Ci malenstwo w tetre ubierac, albo welniana czapke po domu nosic...Najśmieszniejsze jest to, że zabrania mi kupować rzeczy dla Dzidziusia, nadawać mu imię. Nie każe mi wiedzieć jakij będzie płci.
Wspolczuje naprawde, ale mysle ze powinniscie OBOJE z nia pogadac...
Viśnia a Twoja tesciowa to typowy przyklad. Moj synek jest "ajka" i tak sobie zycie zniszczyl beda z ta "BEEE" synowa. Tyle ze nie kapuje jak ona moze Ci mowic jak masz sie ubrac co?
A rosmieszyl mnie ten organista ze wsi fajna msze slubno-pogzebowa bys miala:-) dlaczego sie nie skusisz?