reklama
K
kes114827
Gość
Hej
trochę mnie nie było, ale net mi padł i dopiero wczoraj odebrałam modem z naprawy zastępczego nie dają
U Nas ok, trochę ciśnienie mi skakało do góry, dostałam dopegyt, ale po tygodniu się unormowało i znowu bez tabletek mam książkowe Jasia ważyła tydzień temu 2750 w środę mamy wizytę u gin, a 28.11 prawdopodobnie już szpital i czekanie na cc, KTG mamy robione co tydzień, ale wszystko w porządku, skurczy nie ma, serduszko pięknie bije , rozwarcia nie ma, wody płodowe ok, czyli jest jeszcze troszkę czasu
Młoda już od 2 miesięcy ułożona główką w dół
moje serducho po kardiologicznym badaniu ok, czyli ewentualną narkozę wytrzyma
liwus - dzięki za opis cc i za filmik - przydał mi się
Vivienne - gratuluję pięknej Córci
4madlen -cudo nie chłopak - gratulacje!
&&& Dziewczyny za wasze wizyty!
trochę mnie nie było, ale net mi padł i dopiero wczoraj odebrałam modem z naprawy zastępczego nie dają
U Nas ok, trochę ciśnienie mi skakało do góry, dostałam dopegyt, ale po tygodniu się unormowało i znowu bez tabletek mam książkowe Jasia ważyła tydzień temu 2750 w środę mamy wizytę u gin, a 28.11 prawdopodobnie już szpital i czekanie na cc, KTG mamy robione co tydzień, ale wszystko w porządku, skurczy nie ma, serduszko pięknie bije , rozwarcia nie ma, wody płodowe ok, czyli jest jeszcze troszkę czasu
Ostatnio edytowane przez moderatora:
betiks
full time mummy :)
Dziewczyny same miłe wiadomości - gratki
Misia twoje też będą takie, &&& ;-)
mummy3 no zielone jest, tylko wiesz, tak głupio się kokosić, jak wiesz, że oni wiedzą, że ty z brzucholem i w ogóle Poza tym, mała i mamuśka za ścianą, więc i tak trza grzecznie na tym zielonym "przejechać", a nie z piskiem opon :-) No, ale w ogóle póki co, to my i tak tyłkami do siebie śpimy, więc i tak nie ma o czym tu rozprawiać
Misia twoje też będą takie, &&& ;-)
mummy3 no zielone jest, tylko wiesz, tak głupio się kokosić, jak wiesz, że oni wiedzą, że ty z brzucholem i w ogóle Poza tym, mała i mamuśka za ścianą, więc i tak trza grzecznie na tym zielonym "przejechać", a nie z piskiem opon :-) No, ale w ogóle póki co, to my i tak tyłkami do siebie śpimy, więc i tak nie ma o czym tu rozprawiać
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Hej
U Nas ok, trochę ciśnienie mi skakało do góry, dostałam dopegyt, ale po tygodniu się unormowało i znowu bez tabletek mam książkowe Jasia ważyła tydzień temu 1750 w środę mamy wizytę u gin, a 28.11 prawdopodobnie już szpital i czekanie na cc, KTG mamy robione co tydzień, ale wszystko w porządku, skurczy nie ma, serduszko pięknie bije , rozwarcia nie ma, wody płodowe ok, czyli jest jeszcze troszkę czasu
Kessi77
a moze 2750...? 1750g ja na 37tydz to "troche" mało....
Witajcie dziewczyny, ja znowu z doskoku.
Mam pytanie czy korzystacie z usług Medica Polska? Robiłyście może za ich pośrednictwem USG? Ja mam z nimi problem, mimo że już miałam USG to nie chcą mnie ponownie na nie umówić.
Mam pytanie czy korzystacie z usług Medica Polska? Robiłyście może za ich pośrednictwem USG? Ja mam z nimi problem, mimo że już miałam USG to nie chcą mnie ponownie na nie umówić.
K
kes114827
Gość
no właśnie 2750 jakoś Jasię odchudziłam niechcącyKessi77
a moze 2750...? 1750g ja na 37tydz to "troche" mało....
reklama
clodi
Fanka BB :)
Ja juz po wizycie, wyszły delikatne skurcze ale nie czuje ich tak że gin mówił że jeszcze nie czas. Rozwarcie na 1 cm. Wody na szczęście sie troche zmniejszyły czyli wszystko idzie dobrze. Dzidzi główka w dół i waży 3,5 kg . No następna wizyta za tydzień