reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
Hej :)
trochę mnie nie było, ale net mi padł i dopiero wczoraj odebrałam modem z naprawy :( zastępczego nie dają :(
U Nas ok, trochę ciśnienie mi skakało do góry, dostałam dopegyt, ale po tygodniu się unormowało i znowu bez tabletek mam książkowe :) Jasia ważyła tydzień temu 2750 :) w środę mamy wizytę u gin, a 28.11 prawdopodobnie już szpital i czekanie na cc, KTG mamy robione co tydzień, ale wszystko w porządku, skurczy nie ma, serduszko pięknie bije :), rozwarcia nie ma, wody płodowe ok, czyli jest jeszcze troszkę czasu :)
Młoda już od 2 miesięcy ułożona główką w dół :)
moje serducho po kardiologicznym badaniu ok, czyli ewentualną narkozę wytrzyma :)
liwus - dzięki za opis cc i za filmik - przydał mi się :)
Vivienne -
gratuluję pięknej Córci :)
4madlen -cudo nie chłopak :p - gratulacje!
&&& Dziewczyny za wasze wizyty!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny same miłe wiadomości - gratki :tak:
Misia twoje też będą takie, &&& ;-)
mummy3 no zielone jest, tylko wiesz, tak głupio się kokosić, jak wiesz, że oni wiedzą, że ty z brzucholem i w ogóle :-D Poza tym, mała i mamuśka za ścianą, więc i tak trza grzecznie na tym zielonym "przejechać", a nie z piskiem opon :-) :rofl2::-D No, ale w ogóle póki co, to my i tak tyłkami do siebie śpimy, więc i tak nie ma o czym tu rozprawiać :sorry:

Hej :)
trochę mnie nie było, ale net mi padł i dopiero wczoraj odebrałam modem z naprawy :( zastępczego nie dają :(
U Nas ok, trochę ciśnienie mi skakało do góry, dostałam dopegyt, ale po tygodniu się unormowało i znowu bez tabletek mam książkowe :) Jasia ważyła tydzień temu 1750 :) w środę mamy wizytę u gin, a 28.11 prawdopodobnie już szpital i czekanie na cc, KTG mamy robione co tydzień, ale wszystko w porządku, skurczy nie ma, serduszko pięknie bije :), rozwarcia nie ma, wody płodowe ok, czyli jest jeszcze troszkę czasu :)
Młoda już od 2 miesięcy ułożona główką w dół :)
moje serducho po kardiologicznym badaniu ok, czyli ewentualną narkozę wytrzyma :)
liwus - dzięki za opis cc i za filmik - przydał mi się :)
Vivienne -
gratuluję pięknej Córci :)
4madlen -cudo nie chłopak :p - gratulacje!
&&& Dziewczyny za wasze wizyty!

Kessi77
a moze 2750...? 1750g ja na 37tydz to "troche" mało....:eek:

Witajcie dziewczyny, ja znowu z doskoku.
Mam pytanie czy korzystacie z usług Medica Polska? Robiłyście może za ich pośrednictwem USG? Ja mam z nimi problem, mimo że już miałam USG to nie chcą mnie ponownie na nie umówić.

reklama
Ja juz po wizycie, wyszły delikatne skurcze ale nie czuje ich tak że gin mówił że jeszcze nie czas. Rozwarcie na 1 cm. Wody na szczęście sie troche zmniejszyły czyli wszystko idzie dobrze. Dzidzi główka w dół i waży 3,5 kg :szok:. No następna wizyta za tydzień

Do góry