reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

Majja nie panikuj.
wiele z nas jai nie wszystkie chcialyby juz urodzic i miec malenstwo przy boku. Nie nakrecaj sie bo sobie zaszkodzisz. Dostanesz zzo to nie ka sie czeg bac. A bylas u lekarza i potwierdzil ze to czop?

reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie, takie forum a tyle daje radości ...

Tak byłam, lekarz powiedział , że to czop ... któraś z was pytała jak ten czop wygląda i czy się go da przegapić ...
u mnie wygląda jak upławy, tylko większe , nie ślimaczy się taki upław raz za czas ...

Majja "noł stres":-D

mummy3 jakie piękne wieści :tak: u nas ostatnio też mały jak pokazał jajeczka to na cały monitor :sorry:
D. już nie miał wątpliwości

Haha i napisałyśmy to samo ale też tak uważam bez stresu choć pewnie jak przyjdzie co to czego to masakra :eek:

Neska dokładnie, to białawy śluz ....
Czy dużo hmmm średnio, nie za bardzo ... widać było dopiero jak doktor się tam zagłębił i po wyciągnięciu ręki jego rękawiczka cała mokra fujjjjj , dla mnie to normalny upław, w życiu bym się nie zorientowała ,że to czop ...

Ostatnia edycja:
mi w poprzedniej ciazy czop odszedl pod pryszniciem i byla to taka galaretkowata podbarwiona krwia wydzielina, wyszedl jakos we wtorek a w piatek odeszly mi wody i urodzilam :-)

Mummy3 super wieści , synuś ma piękną wagę :happy: No to teraz więcej ruchu przed porodem - super :-)
Majja nie stresuj się , nie nakręcaj bo nie ma po co. Szpitale i ludzie tam pracujący są po to żeby Ci pomóc w tym porodzie. To jest to przejścia nawet jak trwa baaardzo długo. I szczerze Ci powiem że Ci zazdroszczę że za kilka dni będziesz już tuliła swoje Maleństwo. Jakby mi lekarz powiedział że za tydzień urodzę to byłabym najszczęśliwsza pod słońcem :-)
Także głowa do góry ..

Ja jutro mam wizytę także ciekawe co mi ginka ma powie...

reklama
Do góry