reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Majja nie panikuj.
wiele z nas jai nie wszystkie chcialyby juz urodzic i miec malenstwo przy boku. Nie nakrecaj sie bo sobie zaszkodzisz. Dostanesz zzo to nie ka sie czeg bac. A bylas u lekarza i potwierdzil ze to czop?

reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie, takie forum a tyle daje radości ...

Tak byłam, lekarz powiedział , że to czop ... któraś z was pytała jak ten czop wygląda i czy się go da przegapić ...
u mnie wygląda jak upławy, tylko większe , nie ślimaczy się taki upław raz za czas ...

Majja "noł stres":-D

mummy3 jakie piękne wieści :tak: u nas ostatnio też mały jak pokazał jajeczka to na cały monitor :sorry:
D. już nie miał wątpliwości

Haha i napisałyśmy to samo ale też tak uważam bez stresu choć pewnie jak przyjdzie co to czego to masakra :eek:

Neska dokładnie, to białawy śluz ....
Czy dużo hmmm średnio, nie za bardzo ... widać było dopiero jak doktor się tam zagłębił i po wyciągnięciu ręki jego rękawiczka cała mokra fujjjjj , dla mnie to normalny upław, w życiu bym się nie zorientowała ,że to czop ...

Ostatnia edycja:
mi w poprzedniej ciazy czop odszedl pod pryszniciem i byla to taka galaretkowata podbarwiona krwia wydzielina, wyszedl jakos we wtorek a w piatek odeszly mi wody i urodzilam :-)

Mummy3 super wieści , synuś ma piękną wagę :happy: No to teraz więcej ruchu przed porodem - super :-)
Majja nie stresuj się , nie nakręcaj bo nie ma po co. Szpitale i ludzie tam pracujący są po to żeby Ci pomóc w tym porodzie. To jest to przejścia nawet jak trwa baaardzo długo. I szczerze Ci powiem że Ci zazdroszczę że za kilka dni będziesz już tuliła swoje Maleństwo. Jakby mi lekarz powiedział że za tydzień urodzę to byłabym najszczęśliwsza pod słońcem :-)
Także głowa do góry ..

Ja jutro mam wizytę także ciekawe co mi ginka ma powie...

reklama
Do góry