reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
Hej dziewczyny ja też już po wizycie. Wczoraj było już późno i nie miałam sił wejść na forum żeby zdać relację.
U nas wszystko bardzo dobrze, Ktg zanotowało 3 skurcze, ale nie ma tragedii. Brak rozwarcia, pessar ładnie trzyma, ilość wód prawidłowa. Wymaz na GBS pobrany, Oliwka zmieniła położenie i jest ułożona dupką:szok: więc będzie cc. Mała waży 3314gr. Ja przytyłam od początku ciąży 9kg więc nie ma tragedii. Aha i najważniejsze, czekam na potwierdzenie terminu cc, ale dokładną datą podzielę się z wami jak już będę wiedzieć bo w grę wchodzą trzy terminy.
Clodi, Basiu gratuluję wam dobrych wieści:-)

misia Twój dzidziuś też ładnie waży, a cc pewnie w 38 tc będziesz miała. Mój dzidzi na pewno do 4 kg dobije a że ładnie ułożony to naturalnie będe rodzić, a takiego olbrzyma to będzie ciężko :baffled:

Ale nam ładnie idzie, same dobre wiadomości, gratuluję :tak:

Misia, może jeszcze się obróci? ;-) Znajomym ze szkoły rodzenia Michaś się wywinął w dobrą stronę w 37 tc, mnie lekarka trochę nastraszyła, jak już zajechałam na poród, że ona główkę maca :-D ale to była nasza chuda dupinka :sorry: Oliwka ładnie waży :-)

reklama
Vivienne no właśnie moja malutka już raz się obróciła, w 30 tygodniu była ułożona główkowo, a tu taka niespodzianka. :-)

Do góry