reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
Hej dziewczyny ja też już po wizycie. Wczoraj było już późno i nie miałam sił wejść na forum żeby zdać relację.
U nas wszystko bardzo dobrze, Ktg zanotowało 3 skurcze, ale nie ma tragedii. Brak rozwarcia, pessar ładnie trzyma, ilość wód prawidłowa. Wymaz na GBS pobrany, Oliwka zmieniła położenie i jest ułożona dupką:szok: więc będzie cc. Mała waży 3314gr. Ja przytyłam od początku ciąży 9kg więc nie ma tragedii. Aha i najważniejsze, czekam na potwierdzenie terminu cc, ale dokładną datą podzielę się z wami jak już będę wiedzieć bo w grę wchodzą trzy terminy.
Clodi, Basiu gratuluję wam dobrych wieści:-)

misia Twój dzidziuś też ładnie waży, a cc pewnie w 38 tc będziesz miała. Mój dzidzi na pewno do 4 kg dobije a że ładnie ułożony to naturalnie będe rodzić, a takiego olbrzyma to będzie ciężko :baffled:

Ale nam ładnie idzie, same dobre wiadomości, gratuluję :tak:

Misia, może jeszcze się obróci? ;-) Znajomym ze szkoły rodzenia Michaś się wywinął w dobrą stronę w 37 tc, mnie lekarka trochę nastraszyła, jak już zajechałam na poród, że ona główkę maca :-D ale to była nasza chuda dupinka :sorry: Oliwka ładnie waży :-)

reklama
Vivienne no właśnie moja malutka już raz się obróciła, w 30 tygodniu była ułożona główkowo, a tu taka niespodzianka. :-)

Do góry