reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
mary_mary na szczęście bo mam wielowodzie i jeśli będzie mi sie zmniejszać ilość wód (a gin mówił że im bliżej porodu to powinno być mniej wód) to dzidzia łatwiej w kanał rodny trafi i nie trzeba będzie cesarki

Witajcie ja tez dzis po rutynowej wizycie u gp, cisnienie w normie, waga 73kg :szok: Masakra w 2 tygodnie 2 kg....ale tak jest jak sie siedzi w domu i na kolacje zjada paczke rodzynek w czekoladzie :-D Serduszko synka ladnie bije, ale mocz musze zbadac jeszcze raz bo ma odczyn zasadowy i lekarka mowi ze moga sie gromadzic jakies bakterie. Fakt ostatnio czulam takie lekkie pieczenie pod koniec sikania, ale tylko kilka razy. Ogolnie pozytywnie. Nastepna wizyta 4.12

Basia zakwaszaj sobie mocz żurawinką. Ja kupuję i podjadam suszoną, a oprócz tego łykam tableteczkę dziennie, bo też mi wychodziły bakterie w siuśkach. Ale ginka mówiła, że dopóki nie czuję żadnego dyskomfortu, to się nie ma co przejmować :tak:

reklama
Do góry