reklama
clodi
Fanka BB :)
hello
Ja dzisiaj byłam na ktg i wszystko jest bardzo dobrze, za tydzień znowu mam się zgłosić na ktg i od razu gin mi zmierzy ilość wód płodowych
Ja dzisiaj byłam na ktg i wszystko jest bardzo dobrze, za tydzień znowu mam się zgłosić na ktg i od razu gin mi zmierzy ilość wód płodowych
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Clodi ekstra wiadomości
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
A my po wczorajszej wizycie w szpialu mamy ustalony termin an 5 grudnia tak wiec isnieje duza szansa ze tym razem tatuś bedzie przy narodzinach dziecięcia - dla odmiany...
Poza tym niewiele można zmonitorować po takiej wizycie bo cóż oni tam sprawdzają? - cisnienie, mocz, ułożenie dziecka (dotykowo) i bicie serca - to tyle
Poza tym niewiele można zmonitorować po takiej wizycie bo cóż oni tam sprawdzają? - cisnienie, mocz, ułożenie dziecka (dotykowo) i bicie serca - to tyle
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Po wczorajszej wizycie z Niuńką ok:-) Główka na dole, twarzą do mojego kręgosłupa. Leżała na samym środku mojego brzucha, a jej kręgosłupek był centralnie równo z moim pępkiem P. Doktor stwierdził, że leży sobie na wznak, ale bez sensu robić zdjęcie tyłu główki... I nie chce nam zołza mała pokazać twarzyczki... Mi troszeczke waga spadła, za to Lena waży 1,8kg. 3tygodnie temu ważyła 1,4kg z hakiem (prawie 1,5) więc nie jest źle. Powiedział, że za dużego dzieciaczka mamy się nie spodziewać, ważne żeby była donoszona :-)
No i mam jednak znaleźć lekarza z limitami na grudzień, albo dzwonić do Niego i umówić się prywatnie.. Limitów im nie chcą zwiększyć... I z tego co mówił, w grudniu powinnam mieć jakoś koło 2-óch wizyt, bo termin na koniec grudnia. No chyba, że urodzimy szybciej to siłą rzeczy się nie da... I teraz nie wiem co robić...
No i mam jednak znaleźć lekarza z limitami na grudzień, albo dzwonić do Niego i umówić się prywatnie.. Limitów im nie chcą zwiększyć... I z tego co mówił, w grudniu powinnam mieć jakoś koło 2-óch wizyt, bo termin na koniec grudnia. No chyba, że urodzimy szybciej to siłą rzeczy się nie da... I teraz nie wiem co robić...
reklama