reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
Fiolka może się po prostu troszkę podenerwowałaś i dlatego ciśnienie wyszło wyższe, zresztą dziś taka brzydka pogoda, będzie dobrze, a dla świętego spokoju sprawdź sobie jeszcze w aptece.:-)
Ja na początku ciąży miałam skierowanie na HIV.

No może to dodatkowe , bo z tego co pamiętam było dość drogie :baffled:
Ja miałam zrobić pakiet badań, dostałam od lekarza wykaz na początku ciąży i tam właśnie ono było.

U mnie w laboratorium teraz patrzę HIV 50 zł, ale ja chodzę prywatnie i badania mam 100 % płatne, może jak masz od lekarza państwowego skierowanie nie zapłacisz nic :)

Fiolka grunt, że nie ma żadnych złych wieści. Ja miałam HIV na samym początku badane, ale w pierwszej ciąży wcale. Co lekarz to inne podejście.
I ja też po wizycie. Szyjka trzyma, ale bez rewelacji, co się ciągnie już od października. Pytałam czy to bardzo źle, to mi powiedział, że jakby było źle, to bym leżała w szpitalu. Za tydzień idę na usg, a jutro jeszcze znowu krwi upuścić, bo poprzednie mi laboratorium pomyliło i zrobiło inne badania :eek:

reklama
U nas badanie HIV też robili mi na poczatku ciazy i było obowiazkowe, tutaj w uk to norma:tak:
ankka najważniejsze, że wszystko w miare oki i że nadal w dwupaku:-)

Do góry