reklama
Fiolka_130
Fanka BB :)
Mi morfologia nieco spadła
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Ja dzisiaj rano w laboratorium wyniki robilam na:morfologie,mocz i ALAT i zobaczymy jak tym razm moja morfologia. Miejmy nadzieje ze nadal wszystko ok. Jutro wynik odbiore a w poniedzialek wizyta u gina.
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Kobitki
Ide w nd na kontrolne usg bo ostatnie jakie mialam to byl 24tydz no i tak sie zastanawiam o co tam jeszcze mam się pytać czy o jakie badania prosić - niby gin powinna sama coś zaproponowac ale ja wogóle nie w temacie jak to w pl na tym etapie wygląda..
Co wasi lekarze obecnie kontroluja podczas wizyt?
Jak tutaj ide na kontrole, to standardem jest mocz (w kierunku do białka), cisnienie, ułożenie dziecka dotykowo no i tyle...
a jak to u was wygląda teraz...?
Ide w nd na kontrolne usg bo ostatnie jakie mialam to byl 24tydz no i tak sie zastanawiam o co tam jeszcze mam się pytać czy o jakie badania prosić - niby gin powinna sama coś zaproponowac ale ja wogóle nie w temacie jak to w pl na tym etapie wygląda..
Co wasi lekarze obecnie kontroluja podczas wizyt?
Jak tutaj ide na kontrole, to standardem jest mocz (w kierunku do białka), cisnienie, ułożenie dziecka dotykowo no i tyle...
a jak to u was wygląda teraz...?
reklama
Basia_one
Multimama ;)
W irlandii tego nie sprawdzaja chyba ze pojdziesz prywatnie i to do polaka. Ja jestem w 33 tyg i nikt tu ani razu mi nie sprawdzal szyjki, jeden konsultant zbadal brzuch tzn wysokosc macicy na ostatniej wizycie. Zawsze badaja mocz i cisnienie, nawet na prawej rece W szpitalu mnie tylko raz wazyli, ale w miare regularnie waze sie u gp. A o wymazie z pochwy chyba mozna pomazyc tu i takich badaniach jak na paciorkowca....