reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

ankka dobrze, że szyjka trzyma. mój ginek jak mnie badał w piątek to powiedział" no, nie jest to najlepsza szyjka jaka badałem " :happy2: pocieszam się że każdego dnia młoda mocniejsza

reklama
Nathani, ale też jakie mają być rewelacje, skoro to nie pierwsza ciąża. Szyjka przy każdej kolejnej może być przecież słabsza, wiadomo, że lepiej żeby tak nie było, ale też nie spodziewajmy się niewiadomo czego.
Teraz to już tylko najważniejsze, żeby donosić do tego 36 czy 37 tygodnia i możemy się rozpakowywać bezpiecznie :tak:

Gratulujemy udanych wizyt. Ja w srode jade na ktg. Wtedy dowiem sie co dalej bo nawet juz na przychodni sie nie zapisywalam

reklama
Gratuluję udanych wizyt aby tak dotrzymać do końca :happy2:

Ja też nie miałam zleconego HIV ani w tej ciąży ani w poprzedniej.
Próbę wątrobową robię w czwartek :happy2: a w poniedziałek wizyta u gin :happy2:

Do góry