reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Ania gratuluję dobrych wieści...
Na Twoim miejscu ja bym nie zmieniała lekarza... Te 2 wizyty jakoś przebolejesz. Ja chodzę prywatnie od początku ciąży (a jak chciałam mieć chociaż darmowe badania, to mnie na rejonie w kwietniu chcieli na sierpień zapisać dopiero... i to z ciążą:szok: ) to je Pl właśnie i ten chory NFZ

reklama
ja jestem po wczorajszej wizycie synek waży ok 2400 g główke ma bardzo nisko i jak dr najechał głowicą na brzuch to pierwsze co ukazały się dorodne jajeczka synka :-D pobrał wymaz na paciorkowca wizyta za 2 tyg

Fajnie dziewczyny, miło czytać dobre wiadomości :tak:
Ania a z tym lekarzem u ciebie to lipa normalnie :eek: No, ale w tym "cudownym" kraju to już wszystkiego się można spodziewać :baffled:

ja mialam dzis polozna....w ogole to przesunela mi raz wizyte o tydzien bo miala urlop i teraz zapisuje mi w karcie ze niby jestem tydzien wczesniej w ciazy niz naprawde zeby jej sie wizyty zgadzaly.....i tak wyszlo ze dzis jestem 37tc 4dzien a za dwa tygodnie bede 38 tc ;-) no w kazdym razie zmierzyla mi macice, sprawdzila cukier w moczu papierkiem lakmusowym (ok), i zmacala brzuch - dzidzia wciaz glowa w dol i zeszla niezej ALE przy kolejnych ciazach to normalnym jest ze dzidzia raz jest nizej a raz wyzej, bo miesnie juz tak nie trzymaja, wiec jutro moja mala moze znowu sie podniesc i tak naprawde dopiero skurcze porodowe beda swiadczyc o schodzeniu glowki do kanalu rodnego hmmmm kosc lonowa mnie boli okropnie tez dlatego ze to juz nie pierwsze dziecko.....przynajmniej posluchalam bicia serduszka malego:-)

reklama
Do góry