dopiero dzis weszłam na forum i co widze... Kasiu trzymaj sie naprawde zawsze cos musi sie przypałetac ale nie martw sie tak jak pisąły dziewczyny napewno wszystko bedzie dobrze moze tylko troche polezysz, ale wiesz dobre to bedzie dla dzidzi... szkoda mi Cie...trzymaj sie i pamietaj ze wszystkie tutaj jestesmy z Toba....
reklama
MagdaP3011
Fanka BB :)
Kasiu myśl pozytywnie, grunt to sie nie łamać niepotrzebnie bo będzie dobrze anemia to faktycznie najmniejszy problem, w zasadzie chyba 1/2 kobiet w ciąży ją ma cukrzyca też się zdarza i to dość często więc głowa do góry
Trzymam za Ciecie kciuki i pozdrawiam gorąco.
A tak z innej beczki, dzisiaj odebrałam wyniki badań a kontrolną wizytę mam dopiero 3-go sierpnia. Morfologia oki ale niepokoi mnie analiza moczu.
Przy Białku pisze mi opal.; Pasma śluzu nieliczne w preparacie; szczawiany Ca nieliczne w preparacie. Nie mam pojecia co to oznacza ale nie brzmi to najlepiej. Czy któraś z Was miała podobnie lub orientuje się co to może oznaczać??
Trzymam za Ciecie kciuki i pozdrawiam gorąco.
A tak z innej beczki, dzisiaj odebrałam wyniki badań a kontrolną wizytę mam dopiero 3-go sierpnia. Morfologia oki ale niepokoi mnie analiza moczu.
Przy Białku pisze mi opal.; Pasma śluzu nieliczne w preparacie; szczawiany Ca nieliczne w preparacie. Nie mam pojecia co to oznacza ale nie brzmi to najlepiej. Czy któraś z Was miała podobnie lub orientuje się co to może oznaczać??
Ostatnia edycja:
mamulica
Kaśka K trzymam kciuki najmocniej jak potrafię!!! Będzie dobrze!!!
Magda P, z białkiem nie wiem o co chodzia, ale szczawiany wapnia są normalne , pasma śluzu też - nie jest to żadna patologia, ani odstępstwo od normy!!! Tak że luz
Magda P, z białkiem nie wiem o co chodzia, ale szczawiany wapnia są normalne , pasma śluzu też - nie jest to żadna patologia, ani odstępstwo od normy!!! Tak że luz
MagdaP3011
no to dzięki wielkie strasznie już się denerwowałam bo poprzednie wyniki miałam książkowe całe szczęście że nie jest to nic poważnego pytanie jeszcze co z tym białkiem...
R
rouż
Gość
Kasiu-bedzie dobrze, musi byc!
Madziu-odpoczywaj, lez, kurcze...wiem, ze przy synku to problem...ale bedzie jednak do parki coreczka
Madziu-odpoczywaj, lez, kurcze...wiem, ze przy synku to problem...ale bedzie jednak do parki coreczka
Kaska k wszystko będzie dobrze. Córeczką się nie martw - masz przecież męża, który może się małą zaopiekować. Na pewno znajdziecie jakieś rozwiązanie. Najważneijsze - odpoczynek. Dzidzia jest teraz najważniejsza i trzeba jakoś zaradzić temu wszystkiemu co się przyplątało. z cukrzycą ciażową da się żyć. Dietki są teraz takie, że naprawdę można bardzo smacznei zjeść. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze
madziek
listopadówka 2009 :)
Kasia poradzą sobie w domu bez Ciebie, na pewno lekko im nie będzie, ale teraz musisz poprawić swoje wyniki i pod dobra opieka lekarską, na bank wrócą do normy!
trzymam kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
trzymam kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
a ja dzisiaj bylam w gina no i widzialam mala psotnice pan doktor nawet serduszka nie mógł dobrze zmierzyc bo jak juz namierzył je to chwile pozniej juz malenstwo se kopneło sie i uciekło chyba ja masaz tak inspirował do ruszania sie wiekszego heheh pozniej widzialam jak fajnie nozkami machala i prostowala i ogolnie to jestem szczesliwa :-)
psotnica mala
pozatym mam zapalenie dróg moczowych no i tabletki przepisane eh
10 sierpnia znow na badania
psotnica mala
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
z tym moczem to nie tak fajnie.... też to prz3chodziłam ale na początku ciąży....a ja dzisiaj bylam w gina no i widzialam mala psotnice pan doktor nawet serduszka nie mógł dobrze zmierzyc bo jak juz namierzył je to chwile pozniej juz malenstwo se kopneło sie i uciekło chyba ja masaz tak inspirował do ruszania sie wiekszego heheh pozniej widzialam jak fajnie nozkami machala i prostowala i ogolnie to jestem szczesliwa :-)
psotnica mala
ale jeśli chodzi o psocenie to też nasza mała była psotliwa... hiiii
i pani gin powiedziała że jak dzieckko strasznie ruchliwe to znaczy ze zdrowe....
cieszę się że wszystko ok,...
reklama
No a mi sie nazbierało... Kilka składników krwi w dół poleciało, mocznik we krwi poniżej normy, do tego robiłam obciążenie glukozą i wyszło 149. Myślałam, że to dobrze ale lekarz kazał mi w trybie pilnym zgłosić się do niego. Nie wiem czy chodzi mu o glukozę czy o wyniki krwi. Poza tym mam zastój w lewej nerce a po wczorajszym usg 3D dowiedziałam się, że dzidzia ma w mózgu torbiela i to dość spory bo 1,3cm x 0,8cm. Pozostałą resztę maleństwo ma w porządku tylko, że mojej Patrycji urósł siusiaczek... hehe... a więc chłop jak nic...