reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

katarzyna nie jest powiedziane że każda z nas musi sobie zrobić 3d.....
wiadomo że to trochę więcej kosztuje niż zwykłe usg.... i jeśli nie ma potrzeby to się nie robi...
u nas w IE za 3d płaci się 200e...i ma się filmik
ale jeśli mogłabym tylko podejrzeć dzidzię bez możliwości nagrania....to ewnie nie dawałabym na to tej kasy:-p
bo za każdym razem jak chodziłam do lekarza mówili mi że dzidzia jak najbardziej zdrowa.....:tak:
a i tak powiem Ci że napewno dziecko ładniejesze o 100razy na żywo niż na 3d;-)

reklama
śliczne zdjęcie...
ja wklejję moją dzidziię jak D wróci z pracy i znajdzie mi aparat....:sorry:
bo wyprowadzka w poniedzieek a on już sie od 4 dni pakuje:eek:
i nic nie mogę znaleźć

tak jak napisalam mnie korci strasznie i Wam zazdroszcze i podziwiam Wasze pociechy :)
ale choc tu zagryze pasa bo wydatki mnie przerazaja :) wlasnie sporzadzam liste tego co kupic i w jakich sklepach jest najtaniej... zalamka... nie znalazlam jeszcze sklepu gdzie moglabym wszystko kupic... a nie usmiecha mi sie podroz po paru miastach z lista co taniej a co drozej... a na durnym wozku roznica miedzy miastami 300zl, a na sama mysl juz o sterylizatorach, laktatorach i podgrzewaczach dostaje gesiej skkorki i nie wiem co wybrac :| z tym to w zakupach powinnam sioedziec ale chyba mi darujecie :))))))

tak jak napisalam mnie korci strasznie i Wam zazdroszcze i podziwiam Wasze pociechy :)
ale choc tu zagryze pasa bo wydatki mnie przerazaja :) wlasnie sporzadzam liste tego co kupic i w jakich sklepach jest najtaniej... zalamka... nie znalazlam jeszcze sklepu gdzie moglabym wszystko kupic... a nie usmiecha mi sie podroz po paru miastach z lista co taniej a co drozej... a na durnym wozku roznica miedzy miastami 300zl, a na sama mysl juz o sterylizatorach, laktatorach i podgrzewaczach dostaje gesiej skkorki i nie wiem co wybrac :| z tym to w zakupach powinnam sioedziec ale chyba mi darujecie :))))))
co do zakupków to mamy już o tym wątek,....:tak:i tam każda z nas się dzieli tym co badziej potrzebne a co nie...
jak przeniesiesz to pytanie napewno dostaniesz odpowiedź co będzie bardziej przydatne....:tak::-)
to co idziemy tam?? kopiuj i przeklej....;-)

Ja wciąż mam problem z bolącymi nerkami i przewodami moczowymi. Poszłam do internistki i zleciła mi badania usg, które mam jutro i badanie moczu i krwi. W moczu wszystko ok ale we krwi mocznik jest dużo za niski. Norma jest między 17-50 a ja mam 8,8. Czytałam, że to może sie wiazać z niewydolnością nerek lub zwężeniem przewodu moczowego. Czy, któraś z Was miała kiedykolwiek coś takiego?

jestem
mam anemię, krwinki białe w moczu i cukrzycę
wpisała mi na skierowaniu zagrażający poród przedwczesny

glukoza wyszła mi po 2 godzinach 160:-(

dzisiaj musiałam załatwiać termin przyjęcia do poradni w szpitalu
no i idę w poniedziałek mam zabrać piżamkę lekarz zadecyduje czy mnie zostawią
czy uda się wszystkie badania jakoś ambulatoryjnie porobić

reklama
jestem
mam anemię, krwinki białe w moczu i cukrzycę
wpisała mi na skierowaniu zagrażający poród przedwczesny

glukoza wyszła mi po 2 godzinach 160:-(

dzisiaj musiałam załatwiać termin przyjęcia do poradni w szpitalu
no i idę w poniedziałek mam zabrać piżamkę lekarz zadecyduje czy mnie zostawią
czy uda się wszystkie badania jakoś ambulatoryjnie porobić
Kurka wodna, niewesoło :( Ale pamiętaj, że wypisała Ci takie skierowanie a nie inne żeby na pewno Cię przyjęli. A i anemia i cukrzyca w ciąży się zdarza. Kaśka, głowa do góry, dasz radę :tak:

Do góry