reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Ja się wtrącę że pierwszy w życiu zakwas z buraków potrafi pogonić 🤪
Wink Bu GIF by Buuuilustraciones

Czy któraś z Was trenuje może na siłowni?;) takie typowe siłowe treningi i maszerowanie na bieżni, zastanawiam się jak to się ma do stymulacji…… 🧐
Ja niestety na czas procedury zrezygnowałam z siłowni ,naczytałam się o możliwości pęknięcia jajników i chyba mnie to trochę wystraszyło.Kurcze ale jak mi brakuje tego uczucia po treningu .. takiego wiesz że wychodzisz z sali prawie na czworaka 😁 a jednak na buzi uśmiech

U mnie dziś mega kiepsko z samopoczuciem od rana mam mdłości , cały czas czuję senność a po drzemce obudziłam się z bólem głowy ...trochę mnie zmartwiła informacja od siostry ,że jej córka ma grype typu A ,a widziałyśmy się w niedzielę .Mam nadzieję ,że nie sprzedała mi jakiegoś wirusa .Myślicie ,że jak już mega zacznie boleć to paracetamol mogę wziąć ? Czy lepiej przemęczyć się .

reklama
Zakwas z buraków. Też smakuje jak ścierka od mycia podłóg w kiblu, ale przynajmniej pijesz na raz 1/3 szklanki, więc da się łyknąć to jak kieliszek wódki i przy dobrej wprawie nie czujesz smaku 🙈😂
Może jestem dziwna, ale zakwas uwielbiam, a ten koktajl też w sumie był okej :D
Jeszcze stary mi to blendował to smakowało lepiej jak sama nie musiałam tego robić :D

Do góry