reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

hej dziewczyny!

ja juz po wizycie..widzialam sowjego misia na usg nadal jest chlopiec:-)wazy juz prawei 800g i jest sporym grubaskiem:-)bylo widac faldki tluszczu na nozkach:-)czyli szykuje mi sie drugi bobas powyzej 4kg:-)najwazniejsze ze wszystko jest ok:-)wody plodowe w normie...wyniki mam dobre..krzywa cukrowa tez bardzo dobrze:-)

:-)oj faktycznie 800 to niezła waga:tak: super że wszystko dobrze

reklama
niedawno wróciłam i musze powiedziec ze mi ulżyło...z wynikami wszystko ok :-) widocznie u nas tak oznaczaja choc musze przyznac ze strasznie sie bałam....
Lekarz potwierdził chłopca :-) z czego mój R jest bardzo zadowolony...
aha z malenstwem wszystko ok prawidłowo sie rozwija a wazy 514g wiec tez powiedział ze diobrze.... Ciesze sie ze wszystko ok

Wszystkim gratuluję dobrych wyników:tak::-D. Dobrze, że są same pozytywne wieści!!!:-D Kaśka K trzymam kciuki:tak:!!!
A ja nadal w większosci leżę, choć dzisiaj mój brzuch już się nie stawiał tak bardzo... W zasadzie cały czas był w miarę miękki i nie bolał, co mnie baaaaardzo cieszy:tak:. No ale na razie o lataniu po sklepach i innych :tak:szaleństwach muszę zapomnieć:zawstydzona/y:. Ale to wszystko z myślą o synusiu, więc da się wytrzymać! Bez dwóch zdań!!!!:tak:

przy okazji dołanczam sie do gratulacji i dobrych wiesci :-)
aha Kaska.k my chyba mamy wspólna znajoma bo widziałm Cie u mojej kolezanki na profilu na NK :-) trzymam kciuki za Twoje wyniki daj znac co i jak...

mamulica a Ty niczym sie nie przejmuj sklepy nie uciekna, teraz najwazniejszy jest maluszek...tzrymaj sie i oby tak dalej-bez zanych bóli i stawiań

niedawno wróciłam i musze powiedziec ze mi ulżyło...z wynikami wszystko ok :-) widocznie u nas tak oznaczaja choc musze przyznac ze strasznie sie bałam....
Lekarz potwierdził chłopca :-) z czego mój R jest bardzo zadowolony...
aha z malenstwem wszystko ok prawidłowo sie rozwija a wazy 514g wiec tez powiedział ze diobrze.... Ciesze sie ze wszystko ok

no to super :tak:

reklama
przy okazji dołanczam sie do gratulacji i dobrych wiesci :-)
aha Kaska.k my chyba mamy wspólna znajoma bo widziałm Cie u mojej kolezanki na profilu na NK :-) trzymam kciuki za Twoje wyniki daj znac co i jak...

:ninja2:już coś kojarzę kiedyś mnie o Ciebie pytała czy nie znam :-Da ja wtedy dopiero zaczęłam pisać na listopadówkach

Do góry